Elmwood wandplank 50cm diep

Elmwood wandplank 50cm diep

Elmwood wandplank 50cm diep

Wandplanken op maat

Bij Woodindustries maken wij onze Elmwood wandplank 50cm diep in eigen werkplaats. Deze boomstamplank maken wij op maat. De plank is geschuurd  en behandeld met een beschermende laag. Deze laag beschermt tegen kringen en krassen. De plank is gemaakt met een voorbereiding voor blinde bevestiging. De Elmwood wandplank is een mooie aanvulling in een interieur.

De Elmwood wandplank kunt u bijvoorbeeld met een mooie set beugels ophangen. Het is ook mogelijk de beugels bij ons te bestellen, wij maken deze op maat. De Elmwood wandplank/ boekenplank kunt in divers lengte en dieptematen bestellen, kijk hiervoor verder in de webshop.

Tafels op maat voor bij uw Elmwood wandplank

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels . Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht werken wij uw tafel af in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten gehouden wordt, leveren wij onze tafels met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Wandplanken

"40 cm lang", "50 cm lang", "60 cm lang", "70 cm lang", "80 cm lang", "90 cm lang", "100 cm lang", "120 cm lang", "140 cm lang", "150 cm lang", "200 cm lang", "220 cm lang", "250 cm lang", "300 cm lang"

Kies het type beugel

Driehoek Plankendragers, Koker Plankendragers, Geen Bevestiging, Rechthoekige Plankendragers

Kleur beugels

Geen Beugels, Naturel in de vernis, Wit, Zwart

Volg ons op de socials

✅ Elmwood plank
✅ Geleefd met boomstamrand
✅ Afgewerkt met matte vernis
✅ Circa 4 cm dik en 50 cm diep
✅ 3000 m² showroom
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
Prijzen zijn inclusief BTW – liefde, aandacht en vakmanschap

Stel zelf samen:

SKU Elmwood wandplank 50cm diep Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting