Fauteuil Haarlemmermeer – Groen

Fauteuil Haarlemmermeer - Groen

Product omschrijving

Specificatie Fauteuil Haarlemmermeer – Groen

Breedte : 68 cm

Diepte: 78 cm

Hoogte: 93 cm

Materiaal Stoel: Polyester & Metaal

Draaibaar

De Fauteuil Haarlemmermeer – groen is een subliem voorbeeld van elegantie en comfort verpakt in een eigentijds design. De zitting van de eetkamerstoel is vervaardigd uit polyester, die niet alleen zorgt voor een aangename aanraking, maar ook bijdraagt aan de visuele aantrekkingskracht van de stoel. Het metalen frame vormt niet alleen een stevige basis, maar voegt ook een vleugje moderniteit toe aan het geheel.

Om de schoonheid van deze stoel te behouden, wordt aanbevolen om deze regelmatig schoon te maken met een droge doek en de stoel niet direct aan intens zonlicht bloot te stellen. Zo blijft de Fauteuil Haarlemmermeer – groen zijn verfijnde uitstraling behouden en blijft hij een waardevol onderdeel van uw interieur.

Deze fauteuil staat prachtig bij elk interieur en is makkelijk schoon te houden, het is ook een hele comfortabele stoel om lekker uw avonden in door te brengen

Tafels op maat voor bij de Fauteuil Haarlemmermeer – Groen

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels . Hout speciaal geselecteerd voor u! Wij maken elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Volg ons op de socials

De Fauteuil Haarlemmermeer kan gecombineerd worden in bijna ieder interieur. De stoel krijgt een stoere look door de zwarte metalen poten. Het wordt gekarakteriseerd door het speelse blokken design.

De poten zijn voorzien van doppen om de vloer te beschermen tegen beschadigingen.

 

 465,00 incl. BTW

SKU Fauteuil Haarlemmermeer - Groen Categorieën , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting