Gerookt eiken ovaal – 10 personen

Gerookt eiken ovaal Zwolle

Ovale tafel op maat

Deze stoere tafel wordt bij Woodindustries in eigen werkplaats gemaakt. Het blad is 4 cm dik. De gerookt eiken ovaal 10 personen wordt geleverd met stalen de riek onderstel. De gerookt ovale eiken tafel is geschikt als eetkamertafel maar zeker ook als vergadertafel of stamtafel. U kunt de keuze maken uit diverse afmetingen. Wij hebben maatvoering voor 4 personen, 6 personen, 8 personen, 10 personen 10 en 12 personen. Voor een vergadertafel kunt u kijken in de sub vergadertafels. Wij maken namelijk ook 

Deze tafel van gerookt eiken planken kenmerkt zich door zijn unieke karakter. Een gerookt eiken tafel is uniek en bijna nergens anders te verkrijgen! Een echte tafel om verhalen aan te delen en discussies aan te voeren.  Door zijn mooie vorm geeft de robuust gerookt eiken ovale tafel een warme sfeer in de ruimte waar u deze tafel plaatst. Het onderstel is 71 cm hoog. De levertijd van de tafel is ca 4 weken. Heeft u de tafel sneller nodig? Neem dan contact met ons op. 

Keuze in onderstellen voor de gerookt eiken ovaal 10 personen

Elke gewenste maat is leverbaar. Wij zijn niet alleen specialist in het maken van tafelbladen maar ook in het ontwerpen en produceren van de tafelpoten. Daarin heeft u als klant dus een flexibele keuze. Wij kunnen deze tafelpoten voor u op maat en op kleur maken. Kortom bent u op zoek naar een mooi ovaal eiken tafelblad dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij maken tafelbladen tot 10 meter lang en 3 meter breed. Voor een ovale tafel zijn de triangel, smalle u-poot , de tower, spinpoot, midtower, midden triangel en de eiffeltower uitermate geschikt. Uiteraard kunt u zelf uw eigen tafel samenstellen. Voor een midden onderstel vragen wij een meerprijs.

Een greep uit onze collectie tafelpoten.

Tafels op maat 

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn  tafels. Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw ovale tafel beau afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze eiken tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

4 tot 6 personen  – maatvoering ovaal 200cm

6 tot 8 personen – maatvoering ovaal 220 cm

8 tot 10 personen – maatvoering vanaf 240-250 cm 

12 personen en meer – alle maatvoeringen boven de 300 cm

 

Kies uw tafelmaat

160x80cm, 180x90cm, 200x100cm, 220x110cm, 240x120cm, 260x130cm, 280x140cm, 300x140cm

Kies uw tafel afwerking

Mat, Ultra Mat, Vernis

Kies de randafwerking van uw tafel

Afgeschuind, Naturel rand, Verjongd, Zwarte rand

Kies uw onderstel

De Riek, Single Eiffeltower, Smalle u-poot, T-poot, The crux, Triangel, U-Poot

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Eiken ovaal blad
✅ Gerookt eiken
✅ 4 cm dik blad
✅ Stalen set onderstel naar keuze
✅ Hoogte bovenkant tafel 77 cm

Stel zelf samen:

SKU WI-020-6448 Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting