Golfplaat mix groen en wit verroest

Golfplaat mix groen en wit verroest

Op de foto ziet u onze golfplaat mix groen en wit verroest. Alleen bij Woodindustries vind u een ruime keuze aan golfplaten die nergens anders goedkoper te vinden zijn. Deze robuuste platen zijn zeer geschikt als bekleding van een wand of een bar, maar ook het bekleden van een tuinhuisje of als dakbedekking. Geen plaat is hetzelfde, u heeft dus altijd iets unieks! De industriële uitstraling wordt vaak toegepast in de horeca, winkels of gewoon thuis. Wij kunnen de platen op maat maken, en kunnen ze ook voor u monteren! 

Elke golfplaat heeft zijn eigen karakter en uitstraling, zo ook deze golfplaat mix groen en wit verroest. Geen enkele plaat is hetzelfde, waardoor u altijd een uniek stuk krijgt. De robuuste en industriële uitstraling van deze platen maakt ze erg populair in verschillende omgevingen, zoals de horeca, winkels en natuurlijk gewoon bij u thuis. Ze voegen een stoere en karakteristieke touch toe aan elke ruimte.

Bij Woodindustries bieden we ook maatwerkopties voor onze golfplaten. Als u specifieke afmetingen nodig heeft, kunnen we de platen voor u op maat maken. Bovendien bieden we ook montageservices, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de installatie. Ons team van experts staat klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw golfplaten perfect worden gemonteerd.

De prijzen voor onze golfplaten zijn op aanvraag beschikbaar, zo ook voor deze golfplaat mix groen en wit verroest. Neem contact met ons op via onze website, telefoon of e-mail om meer informatie te krijgen over de prijzen en om uw bestelling te plaatsen. Ons vriendelijke en professionele team staat klaar om u te assisteren en al uw vragen te beantwoorden.

Voeg een industriële en unieke uitstraling toe aan uw ruimte met de golfplaten Woodindustries. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw project.

Bij Woodindustries hebben wij een ruim assortiment dat nergens anders goedkoper te vinden is.  Je kan je eigen robuuste golfplaten uitzoeken en we maken ze op maat indien nodig! Ook bezorgen en monteren doen wij indien gewenst. Prijzen zijn op aanvraag. Mail of bel ons voor meer informatie. Of kom langs in onze showroom in de Woerdense verlaat 4 verdiepingen unieke meubels.

 

 

Volg ons op de socials

Bij Woodindustries hebben wij een ruim assortiment dat nergens anders goedkoper te vinden is.  Je kan je eigen robuuste golfplaten uitzoeken en we maken ze op maat indien nodig! Ook bezorgen en monteren doen wij graag! Prijzen zijn op aanvraag. Mail of bel ons voor meer informatie. Of kom langs in onze showroom in Groot-Ammers of Woerdense verlaat.

Stel zelf samen:

SKU WI-020-1846 Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat