Grofwrakhouten wandplank 30cm diep

Grofwrakhouten wandplank 25cm diep

Grofwrakhouten wandplank 30cm diep

Onze grofwrakhouten wandplank 30cm diep gemaakt in onze in eigen werkplaats. Deze unieke robuuste plank is gemaakt van geleefd wrakhout. De plank is netjes geschuurd en u kunt kiezen voor een matte vernis behandeling. De vernis beschermt het hout tegen vlekken en kringen.

De planken kunt u zowel blind ophangen of met een mooie set beugels. Het is ook mogelijk de beugels bij ons te bestellen, wij maken deze op maat. Wij maken de wandplanken op maat. Staat de gewenste maat niet op de website. Neem dan contact met ons op via info@woodindustries.nl

Een mooie robuuste plank voor aan de muur, deze grof wrakhouten wandplank is 30cm diep en circa 4cm dik, lengte naar keuze.

Tafels op maat voor bij uw Grofwrakhouten wandplank

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels . Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat.  Met  aandacht wordt uw tafel bewerkt en in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

 

Wandplanken

"40 cm lang", "50 cm lang", "60 cm lang", "70 cm lang", "80 cm lang", "90 cm lang", "100 cm lang", "120 cm lang", "140 cm lang", "150 cm lang", "200 cm lang", "220 cm lang", "250 cm lang", "300 cm lang"

Kies uw afwerking plank

geen afwerking, matte vernis

Kies het type beugel

Blinde bevestiging 1m plank, Blinde bevestiging 2m plank, Blinde bevestiging 3m plank, Geen Bevestiging

Kleur beugels

Geen Beugels, Naturel in de vernis, Wit, Zwart

Volg ons op de socials

Wrakhouten wandplank
✅ Geschuurd
✅ Geleverd met voorbereiding voor blinde ophanging
✅ Circa 4 cm dik
✅ 3000 m² showroom 4 verdiepingen
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
Prijzen zijn inclusief BTW – liefde, aandacht en vakmanschap

Stel zelf samen:

SKU Grofwrakhouten wandplank 30cm diep Categorieën , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat