Grote ballon hond street art

Grote ballon hond street art

Grote ballon hond street art

De Grote ballon hond street art is een stoer en trendy beeld voor in het interieur. Door de multicolor verf op de ballon hond maakt dit kunstwerk een uniek item. Erg leuk als decoratie voor in de woonkamer, kinderkamer of in de horeca. Ook is deze erg leuk om cadeau te doen voor bijvoorbeeld een housewarming.

Accessoires van Woodindustries – Grote ballon hond street art

Woodindustries voor stoer robuust industrieel wonen. Bekijk onze woonaccessoires met unieke uitstraling en vaak maar 1 of in beperkte oplage verkrijgbaar. Unieke woonaccessoires die je niet overal ziet. Mooie oude lampen, vintage golfplaten, unieke items die een ruimte karakter te geven of een mooi contrast met een strak interieur.

De Grote ballon hond street art hoort bij het grote assortiment van accessoires van Woodindustries. De imperfectie in onze woonaccessoires geven een mooi industrieel uiterlijk, waar je het leven in terugziet.  Niet alleen een mooi karakter maar ook nog eens goed voor het milieu doordat we hergebruiken en recyclen. Robuust stoer industrieel wonen doe je met de woonaccessoires van Woodindustries, of het nu gaat om unieke lampen of metalen letters , oliedrums die tot een mooie object zijn gemaakt of een uniek stoeltje, alles dat draait om stoer industrieel wonen vindt u bij Woodindustries!

De Grote ballon hond street art is eigenlijk een vergrootte versie van de kleine ballon hond en even schattig en sfeervol.

Tafels op maat bij Woodindustries

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels . Hout speciaal geselecteerd voor u! Wij maken elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Volg ons op de socials

✅ Grote ballon hond
✅ Gouden kleur met rode strepen
✅ Unieke accessoires
✅ Klantgericht
✅ Showroom 3000 m²
✅ 4 verdiepingen unieke meubels
Onze prijzen zijn inclusief BTW – liefde, aandacht en vakmanschap

 199,00 incl. BTW

SKU Grote ballon hond street art Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat