Haakse Triangel set

De Haakse Triangel set

Haakse Triangel set

De Haakse Triangel set een veel verkocht onderstel, ook dit onderstel is gemaakt van staal. Deze poot is door zijn stoere uiterlijk uitermate geschikt onder onze industriële tafels. De poot op de foto is onbehandeld. Wij leveren, tegen een meerprijs, ook in andere kleuren. Tijdens het ontwerp van de poot kijken wij niet alleen maar naar het ontwerp maar ook naar de gebruiksvriendelijkheid en praktische inzetbaarheid voor bij u thuis of op kantoor.  De ijzeren poot past perfect onder een van onze prachtige industriële tafels. Ook onder een boomstamtafel is dit onderstel een eye-catcher zonder heel opvallend te zijn. Door zijn vorm kan deze ijzeren poot zowel onder een rechthoekige als een ovale tafel.  Wij maken onze onderstellen zelf en houden daarmee rekening mee met gebruiksvriendelijkheid van onze producten. Onze ontwerpafdeling zorgt ervoor dat we regelmatig nieuwe onderstellen aan onze klanten kunnen aanbieden. 

Maatvoering stalen triangel set

De poot wordt gemaakt van een metalen strip van 8 cm breed en circa 1 cm dik. De standaard poot is 71 hoog en 80 breed aan de onderkant. In de bevestigingsplaat zitten meerdere gaten om zo het blad te bevestigen. U kunt  keuzes maken uit diverse hoogtes en uit 2 breedtes. Indien u een andere maatvoering wenst die er niet bij staat, neem dan contact op via de mail en vraag naar de mogelijkheden. Met dit onderstel is het altijd mogelijk om nog een stoel aan de kopse kant van de tafel bij te schuiven.

Afwerking:

Het onderstel op de eerste foto is de kleur van staal. Wij kunnen het onderstel zwart of wit voor u maken. Wij leveren dit stalen onderstel ook in andere RAL- kleuren. U kunt de keuze maken in zwart en dan de RAL-kleur kenbaar maken in het opmerkingenveld bij afsluiten van de bestelling.

Is de Haakse Triangel niet de keuze die u zoekt klik dan hier tafelpoten en kijk verder in onze tafelpotenshop en maak een keuze uit een van onze unieke onderstellen. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een van onze andere mooie stalen of houten onderstellen. Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. U kunt kiezen uit; de triangel, haakse triangel, de tower en de Riek. In koker 80×80 , N-poot, en de  Square . Voor een middenonderstel vragen wij een meerprijs.

 

Kies uw onderstel hoogte

69 cm, 70 cm, 71 cm, 72 cm, 73 cm

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ De standaard poot is 71 cm hoog en 80 cm breed
✅ Service en garantie 
✅ Eigen fabricage 
✅ Hoge kwaliteit scherpe prijzen 
✅ Prijs per set 
✅ Showroom 3000 m²

 

Stel zelf samen:

SKU WI-020-0693 Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!