Handmade verstelbare kruk

Handmade verstelbare kruk

Handmade kruk – Product omschrijving 

De Handmade verstelbare kruk is een prachtige one of a kind stoel met verstelbare zitting. De stoel is gemaakt van hout met metalen poten. Dit leuke krukje zal erg leuk staan in ieder interieur. Een mooie aanvulling om bijvoorbeeld bij de tafel bij te voegen als er visite komt, maar ook als decoratiestuk, waar u een leuk item op kunt presenteren. Een uniek item die in elke ruimte past.

De circa maten van de verstelbare kruk zijn:

Zithoogte: 52 tot 73 cm
Breedte/lengte: 36 cm

De handmade verstelbare kruk is een prachtige kruk in ieder interieur en het is heel handig omdat de hoogte verstelbaar is.

Tafels op maat voor bij de Handmade verstelbare kruk

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels . Hout speciaal geselecteerd voor u! Wij maken elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

 

Volg ons op de socials

✅ Hout met metalen poten
✅ Hoogte 53 tot 73 cm
✅ Ruime keuze
✅ Snelle levering
✅ 3000 m² showroom
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen

 

 199,00 incl. BTW

SKU Handmade verstelbare kruk Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat