High matrix onderstel salontafel

High matrix onderstel salontafel

High matrix onderstel salontafel

De High matrix onderstel salontafel is een veel verkocht stalen onderstel bij ons in de showroom en via de website. Het metalen onderstel High matrix is geschikt door zijn stoere uiterlijk onder onze industriële tafels. Door zijn vorm kan deze ijzeren poot zowel onder een rechthoekige als een ovale tafel. Wij maken onze onderstellen zelf en houden daarmee rekening mee met gebruiksvriendelijkheid van onze producten. Onze ontwerpafdeling zorgt ervoor dat we regelmatig nieuwe onderstellen aan onze klanten kunnen aanbieden. Wij van Woodindustries kijken niet alleen naar het ontwerp van de tafelpoot maar ook naar de praktische inzetbaarheid voor bij u thuis of op kantoor.

Maatvoering van High matrix onderstel salontafel

Dit onderstel wordt gemaakt van een stalen koker 80x80cm. De standaard matrix poot is 39cm hoog en met een blad van circa 5cm er bij wordt de totale hoogte dus 44cm. In de bevestigingsplaat zitten meerdere gaten om zo het blad te bevestigen. Wij kunnen de High matrix ook in andere maatvoeringen leveren. Neem contact op via de mail om uw wensen kenbaar te maken. Het ijzeren onderstel De Bridge op de eerste foto is 39cm hoog, met een koker 80x80cm behandeld met matzwart.

Kleuring

Wij leveren dit stalen onderstel in het naturel, zwart of wit en de spinpoot kan ook in andere RAL- kleuren behandeld worden. U kunt dit kenbaar maken door zwart te kiezen en in het opmerkingenveld bij afsluiten van de bestelling te vermelden om welke RAL-kleur het gaat.

Welke onderstellen hebben wij nog meer:

Naast de High matrix onderstel salontafel hebben wij nog vele onderstellen te verkrijgen. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een van onze andere mooie stalen onderstellen. Prijzen zijn inclusief BTW. De poten kunnen in iedere gewenste kleur.  Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden!

U kunt kiezen uit de volgende tafelpoten, die wij zelf hebben ontworpen – de triangel, haakse triangel, the tower en de Riek. De middentriangel, de Bridge van stripstaal en diverse onderstellen met koker 80×80. Andere kokermaten mogelijk vraag naar de mogelijkheden via de mail info@woodindustries.nl

Volg ons op de socials

✅ Metalen onderstel voor salontafel
✅ Onderstel is circa 39cm hoog
✅ Eigen fabricage
✅ Snelle levering
✅4 verdiepingen unieke meubels
✅3000 m2 showroom

Stel zelf samen:

SKU High matrix onderstel salontafel Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat