Hoge Midden triangel

Hoge Midden triangel

Hoge Midden triangel

Hoge Midden triangel is gemaakt van staal. Stripstaal van ongeveer 4 cm breed voor de bartafels. Deze midden triangel is zeer geschikt voor bartafels door de hoogte van circa 1 meter. Deze poot is door zijn stoere uiterlijk uitermate geschikt onder onze industriële tafels. Door zijn vorm kan deze poot zowel onder een ronde, rechthoekige als een ovale tafel. De poot op de foto is onbehandeld, maar kan in elke gewenste kleur gemaakt worden. 

Dit onderstel voor een bartafel is los verkrijgbaar, maar ook in combinatie met elk tafelblad. Kijk bij de barkrukken naar bijpassende barkrukken!

Welke onderstellen naast de Hoge Midden triangel hebben wij nog meer:

Naast dit onderstel voor een bartafel hebben wij nog vele onderstellen te verkrijgen. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een van onze andere mooie stalen onderstellen. Prijzen zijn inclusief genoemde onderstellen naar keuze die u kunt aangeven in het info-veld. De poten kunnen in iedere gewenste kleur.  Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden!

Kom naar de grootste tafel showroom van Nederland!
5 minuten vanaf afslag Breukelen aan de A2 vindt u onze showroom van 4 etages. Ruim 3000 m2 unieke meubels op maat voor u gemaakt.
Aan de Amstelkade 2 in de Woerdense Verlaat deze maand 10% korting op alle tafels

 

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Hoge Middentriangel
✅ Naturel, zwart of RAL kleur
✅ Eigen fabricage, hoge kwaliteit
✅ Snelle levering, service
✅ 4 verdiepingen unieke meubels
5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
Prijzen zijn inclusief BTW – liefde, aandacht en vakmanschap

 

Stel zelf samen:

SKU WI-020-2488-1-2-2 Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat