Hoge spinpoot

Hoge spinpoot

Hoge spinpoot

De metalen hoge spinpoot is een veel verkocht stalen onderstel bij ons in de showroom en via de website. De stalen hoge spinpoot ook wel hoge matrix genoemd is geschikt door zijn stoere uiterlijk onder onze industriële tafels. Door zijn vorm kan deze ijzeren poot zowel onder een rechthoekige als een ovale tafel. Wij maken onze onderstellen zelf en houden daarmee rekening mee met gebruiksvriendelijkheid van onze producten. Onze ontwerpafdeling zorgt ervoor dat we regelmatig nieuwe onderstellen aan onze klanten kunnen aanbieden. Wij van Woodindustries kijken niet alleen naar het ontwerp van de tafelpoot maar ook naar de praktische inzetbaarheid voor bij u thuis of op kantoor.

Maatvoering van de hoge spinpoot

Dit onderstel wordt gemaakt van een stalen koker 8×8 cm. De standaard spinpoot poot is 71 cm hoog en 60 cm breed en 120 cm lang. Let op deze spinpoot maken we zelf en kunnen die in grote lengtes maken.  In de bevestigingsplaat zitten meerdere gaten om zo het blad te bevestigen. Wij kunnen deze stalen middenpoot ook in andere maatvoeringen leveren. Wij leveren de hoge spinpoot  in de lengtes 120cm,  160cm en 180cm. U kunt zelf uw keuze maken bij bestelling. De hoge spinpoot op de eerste foto is 71 cm hoog, 60 cm breed en 160 cm lang met een koker 8x8cm behandeld met matzwart en is geschikt voor een tafelblad tot 260 cm. Voor een langer tafelblad kunt u beter de keuze maken voor een 180cm lange hoge spinpoot.

Kleuring

Wij leveren dit stalen onderstel in het naturel, zwart of wit en de spinpoot kan ook in andere RAL- kleuren behandeld worden. U kunt dit kenbaar maken door RAL-kleur uit te kiezen en in het opmerkingenveld bij afsluiten van de bestelling  vermelden om welke RAL-kleur het gaat

Welke onderstellen hebben wij nog meer:

Naast de hoge spinpoot hebben wij nog vele onderstellen te verkrijgen. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een van onze andere mooie stalen onderstellen. Prijzen zijn inclusief BTW. De poten kunnen in iedere gewenste kleur.  Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden!

U kunt kiezen uit de volgende tafelpoten, die wij zelf hebben ontworpen – de triangel, haakse triangel, the tower en de Riek. De midden triangel, de Bridge van stripstaal en diverse onderstellen met koker 80×80. Andere kokermaten mogelijk vraag naar de mogelijkheden via de mail info@woodindustries.nl

 

Kies uw onderstel hoogte

69 cm, 70 cm, 71 cm, 72 cm, 73 cm

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Metalen matrix
✅ In elke RAL-kleur
✅ Hoogte 71 cm
✅ Op maat mogelijk
✅ Gratis geleverd in Nederland en België
✅ Originele showroom

Stel zelf samen:

SKU WI-020-2483-1 Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat