Hout

Hout in vele soorten maten haal je bij Woodindustries

Op zoek naar hout. En dan hebben we het niet over een plaatje MDF of triplex. Maar hout met een historie, een leven en een nieuwe bestemming. Dan bent u bij Woodindustries aan het juiste adres. Woodindustries levert onder andere steenschotten, wagonplanken, boomstamtafels, houtschotten, schuttingplanken. Allemaal gebruikt en met een leven voordat deze bij u een nieuw leven tegemoet gaan.

Steenschotten worden gebruikt in ambachtelijke steenfabrieken. Stenen die net gebakken uit de oven komen worden op de schotten gelegd om te drogen. Door de warmte van de stenen krijgen de schotten een verweerde look. Deze zijn ideaal voor vlonders in tuinen of terrassen.

Onze wagondelen komen uit heel Europa. Wagonplanken werden gebruikt om treinwagons van een stevige bodem te voorzien. Tegenwoordig zijn alle wagons van staal. Wij struinen heel Europa af op zoek naar mooie verweerde wagonplanken.

Onze klanten
Ook leveren we houten tafels en meubels aan projecten. Onze tevreden klanten zijn bijvoorbeeld scholen, campings, kantoorcomplexen en horeca gelegenheden, nationaal als internationaal. Wil je ook duurzame unieke op maat gemaakte meubelen of een mooie robuuste tafel voor dit seizoen om lekker in de tuin te barbecueën met vrienden of familie? Dan hebben wij een ruime keuze tegen concurrerende prijzen. Want bij Woodindustries kan het hout en onze creatieve ideeën niet op!

Gemakkelijk vanuit huis online meubelen bestellen kan bij Woodindustries. Stuur een foto per mail met de maten en u krijgt van ons een nette vaste prijs zonder haken en ogen. Wilt u toch een speciale op maat gemaakt meubel, dan kunt u altijd even bellen of langskomen op afspraak om ons te vertellen wat u precies hebben wilt. We staan u graag te woord om ervoor te zorgen dat u uw droom in vervulling kunt laten gaan.

Scroll naar top

De hele maand OKTOBER

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels bij het tonen van deze kortingsvoucher