Houten boomstam tuintafel 200cm

Houten boomstam tuintafel 200cm

Houten boomstam tuintafel 200cm

Dit is onze Houten boomstam tuintafel 200cm, deze robuuste boomstambladen zijn duurzaam en kunnen goed tegen een stootje. U haalt met een Houten boomstamblad een prachtig stukje hout in huis.  Het hout ligt helemaal gedroogd klaar in onze eigen werkplaats. Deze tafel gemaakt van Robuust hout, schuren wij netjes op en daarna werken wij uw tafel zorgvuldig af  met een olie voor buiten. Deze beschermt de tafel, dit dient regelmatig herhaald te worden. Deze boomstam tuintafel is nu in de aanbieding voor 1195 euro inclusief leveren en monteren.

Welke onderstellen:

De Houten boomstam tuintafel 200cm is alleen met houten onderstellen te verkrijgen. Geef uw tuin  een industriële uitstraling met een mooie robuuste tuintafel van Elmwood. Prijzen zijn inclusief de genoemde onderstellen naar keuze. Dit kunt u aangeven in het info-veld. De onderstellen zijn standaard 71 cm hoog en met de dikte van het blad is de tafelhoogte dan circa 77cm.  Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk, dat geeft wel een meerprijs. De poten zijn afgewerkt voor buiten. Vraag via de mail naar de mogelijkheden!

U kunt kiezen uit de volgende tafelpoten. De kasteelpoot van oud grenen en een oud grenen spinpoot naturel of zwart-geleefd. 

Bijzonderheden Houten boomstam tuintafel 200cm:

Onze ruige boomstamtafel is één van de met de hand gemaakte eettafels van Woodindustries. Voor vragen kunt u ons altijd mailen op woodindustries@hotmail.com.

  • Ruime keuze in kleuren en maatvoering
  • Topkwaliteit bladen handgemaakt!
  • Bladen zijn er in de breedtematen tot 90cm
  • Kleinere en grotere lengtes leverbaar buiten de aanbieding om zie robuuste boomstamtafel
  • Wij leveren met garantie 
  • Thuisbezorgen is mogelijk (ook op verdieping)

Wij leveren onze tafels onder andere in Rotterdam, Amsterdam, Maastricht, Groningen, Eindhoven, Nijmegen, Breda Utrecht, Zwolle, Arnhem, Almere. Kortom door heel Nederland en België.

Kies uw tafelmaat

180x90cm, 200x90cm, 220x90cm, 240x90cm

Kies uw onderstel

Houten kasteelpoot, Houten spinpoot, houten spinpoot z

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart

Volg ons op de socials

✅ Onderstel van hout
✅ Hoogte is circa 77cm
✅ Service en garantie
✅ Snelle levering
✅ Showroom van 3000 m2 in de Woerdense Verlaat
✅ 4 verdiepingen unieke meubels

Stel zelf samen:

SKU Houten boomstam tuintafel 200cm Categorieën , , , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!