Houten keukenplank 12cm diep

Houten keukenplank 12cm diep

Bij Woodindustries maken wij onze houten keukenplank 12cm diep in eigen werkplaats. Deze unieke robuuste plank is gemaakt van oud gebinten hout. De plank is grof geschuurd en u kunt kiezen voor een matte vernis behandeling. De vernis beschermt het hout tegen vlekken en kringen.

De planken kunt u zowel blind ophangen of met een mooie set beugels. Het is ook mogelijk de beugels bij ons te bestellen, wij maken deze op maat. Daarbij maken wij ook de wandplanken op maat. Staat uw gewenste maat niet op de website? Neem dan contact met ons op via info@woodindustries.nl

Een mooie robuuste plank voor aan de muur, deze keukenplanken zijn de 12cm diep en circa 4 cm dik, lengte naar keuze tot 300 cm. Heeft u liever een andere diepte maat? Geef uw gewenste diepte aan in het opmerkingenveld bij afrekenen van het product. De lengte kunt u wel kiezen.

De diepte maten voor deze keukenplanken zijn: 15cm, 17cm en 20cm.

Tafels op maat voor bij uw houten keukenplank

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels. Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat. Met aandacht wordt uw tafel bewerkt en in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Bekijk ook een greep uit onze collectie tafelpoten.

Wij leveren door heel Nederland en België.

Wandplanken

"40 cm lang", "50 cm lang", "60 cm lang", "70 cm lang", "80 cm lang", "90 cm lang", "100 cm lang", "120 cm lang", "140 cm lang"

Kies uw afwerking plank

geen afwerking, matte vernis

Kies het type beugel

Blinde bevestiging 1m plank, Blinde bevestiging 2m plank, Blinde bevestiging 3m plank, Geen Bevestiging

Volg ons op de socials

✅ Oud gebinten wandplank
✅ Geleverd met voorbereiding voor blinde ophanging 
✅ Circa 4 cm dik 
✅ Snelle levering

✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
✅ Showroom 3000 m² 4 verdiepingen
Prijzen zijn inclusief BTW – liefde, aandacht en vakmanschap

Stel zelf samen:

SKU Houten keukenplank 12cm diep Categorieën , , , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat