Houten wandpaneel Baja

Houten wandpaneel Baja

Houten wandpaneel Baja

Het houten wandpaneel Baja is een 3D wandbekleding die bij Woodindustries als bestseller mag worden gezien. Uw wand verandert in een mooie houten muur en geeft sfeer en rust aan de ruimte waar u deze 3D-wandbekleding toepast. Omdat deze houtstrips ook wel  houten wandpanelen genoemd een diep warme teakhouten kleur hebben, past dit houten wandpaneel in elk interieur. Onze Baja teakhouten wandstrip wordt door iedereen enthousiast ontvangen. Daarom hebben wij deze uitgeroepen tot onze bestseller van het jaar.

Montage Houten wandpaneel Baja

Deze houtstrips zijn voor gemonteerd op houten wandpanelen van ca. 80×16 cm met een maximale diepte van 2,5 cm.  Zoals u in de fotogalerij kunt zien worden houtstrips in allerlei ruimtes gebruikt. Zowel in een woning, winkel, kantoor of restaurant komen de houtstrips van Woodindustries goed tot hun recht en brengen leven in het interieur.

De panelen kunnen zowel in horizontale als verticale richting verlijmd worden op een gladde liefst houten achterwand. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen als u de houtstrips wilt laten plaatsen door ons. Wij zijn een van de weinigen die deze service aanbiedt naast de verkoop van ons mooie product.

Indien u zelf aan de slag wilt gaan, stuur dan een mail naar ons dan krijgt u de gebruiksaanwijzing van ons via de mail. Deze wandbekleding is goed in verstek te verwerken. Naast de gebruiksaanwijzing sturen wij ook foto’s mee ter verduidelijking.

Het houten wandpaneel Baja kost 79,95 per doos. Tip bestel altijd 10% meer vanwege zaagverlies en inhoud doos is 0.9 m2. Vandaag besteld is binnen 5 dagen in huis. Vraag naar de exacte levertijd!
Wij verzenden gratis. Let op: terugsturen is voor eigen rekening.

Om de panelen goed te monteren adviseren wij het gebruik van Premtec Montage kit voor het plaatsen tegen de muur van de houten achterwand en constructielijm voor het plaatsen van de houtstrips op deze achterwand. Deze kunt u bijbestellen voor 13.95 per tube. Per tube kunt u ongeveer 4 m2 monteren. De bestelde tubes worden gratis mee verzonden.

Gewicht 1 kg

Volg ons op de socials

✅ 80 x 16 cm
✅ 2,5 cm diep
✅ Snelle levering
✅ Service & garantie
✅ Unieke meubelzaak
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen

 79,95 incl. BTW

SKU Houten wandpaneel Baja Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!