Houtstrips History

houtstrip history

Houtstrip history

De houtstrip History geeft uw wand of gedeelte van uw wand een mooie, stoere en karakteristieke uitstraling. Het is een mooi voorbeeld van de robuuste lijn houtstrips die wij hebben in de showroom. Anders dan de strakkere variant zoals de Sense of de Baja heeft deze houtstrip een stoere uitstraling. De houtstrip History hebben unieke stukjes hout van de buitenkant van de boom, dit zorgt voor een mooie warme sfeer in de ruimte waar u het gebruikt. Zeer geschikt voor allerlei doeleinden, in de woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer. Ook in de horeca wordt deze +houtstrip regelmatig gebruikt. Onze houtstrips zijn goed voor de akoestiek, zij absorberen het geluid waardoor de ruimte minder hol klinkt.

De houtstrip History kost 79.95 per doos, dit is inclusief BTW en verzenden. Tip, bestel altijd 10% meer in verband met zaagverlies en 0.9 m2 inhoud doos. Vandaag besteld is binnen 5 dagen in huis. Vraag naar de exacte levertijd! De panelen hebben de volgende afmeting ca. 80×16 cm en zijn maximaal 2,5 cm diep.
Wij verzenden gratis. Let op: terugsturen is voor eigen rekening.

Om de panelen van de houtstrip history goed te monteren adviseren wij het gebruik van Premtec Montage kit voor het plaatsen tegen de muur van de houten achterwand en constructielijm voor het plaatsen van de houtstrips op deze achterwand. Deze kunt u bijbestellen voor 13.95 per tube. Per tube kunt u ongeveer 4 m2 monteren. De bestelde tubes worden gratis mee verzonden.

Met de aanschaf van dit product zijn we samen weg naar een circulaire economie!

Gewicht 1 kg

Volg ons op de socials

 79,95 incl. BTW

SKU WI-020-0015 Categorieën , , Tag
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!