Houtstrip Metallic Bronze Mozaïek

Houtstrip Metallic Bronze Mozaïek – Het nieuwste design in de serie houten wandbekleding is de stoere robuuste en industriële houten wandbekleding – de mozaïek.

De houtstrip Metallic Bronze mozaïek heeft een zeer warme en levendige uitstraling en maakt een wand tot een warm geheel in uw interieur. Met het uiterlijk van Barnwood, wrakhout en een bronzen fading past de mozaïek houten wandtegel in elk interieur. Door zijn unieke karakter is deze mozaïektegel mooi te plaatsten in een modern, alsook in een industrieel interieur. Zoals onze klanten gewend zijn met de hoogste kwaliteit en exclusiviteit. De mozaïek wandpanelen zijn gemaakt van teakhout zoals onze andere houtstrips. De houten wandpanelen klikken mooi in elkaar en daardoor ontstaat er altijd een mooi geheel. De panelen zijn circa 80×15 cm en circa 2 cm diep. U plakt deze panelen bij voorkeur op een houten achterplaat met een constructielijm. Ook op elke andere goed hechtende ondergrond met onze speciaal ontwikkelde Premtec lijm gaat het u zeker lukken. De houten mozaïek panelen zijn exclusief verkrijgbaar bij Woodindustries.

De houtstrips Metallic Bronze Mozaïek kosten 119.95 per doos inclusief BTW en in een doos zit ca. 0,90 m2. Wij geven het advies altijd 10% meer te bestellen vanwege zaagverlies en inhoud doos. Vandaag besteld is binnen 5 dagen in huis, u kunt via de mail vragen naar de exacte levertijd! Wij verzenden gratis. Let op: terugsturen is voor eigen rekening.

Om de panelen goed te monteren adviseren wij het gebruik van Premtec Montage kit voor het plaatsen tegen de muur van de houten achterwand en constructielijm voor het plaatsen van de houtstrips op deze achterwand. Deze kunt u bijbestellen voor 13.95 per tube. Per tube kunt u ongeveer 4 m2 monteren. De bestelde tubes worden gratis mee verzonden.

Houtstrip Metallic Bronze Mozaïek

Houten wandpanelen in de unieke mozaïektegel. Metallic Bronze mozaïek wandpanelen – mozaïek tegels van Woodindustries exclusief bij ons verkrijgbaar en te bestellen met 1 klik in de houtstrips shop en gratis bij u thuis gebracht.

houtstrips mozaïek, mozaïek wandtegels van Woodindustries

Gewicht 1 kg

Volg ons op de socials

✅ Metallic bronze mozaïek 
✅ Stoer en robuust
✅ Scherpe prijzen
✅ Gratis bezorging
✅ Unieke showroom 4 verdiepingen
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen 

 

 

 119,95 incl. BTW

Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!