Houtstrips Baja – per los paneel

Houtstrips Baja – per los paneel 

Muurdecoratie is een wall cladding die bij Woodindustries als bestseller mag worden gezien. Uw wand veranderd in een mooie houten muur. Omdat deze houtstrips – houten wandpanelen – een diep warme teakhouten kleur hebben past dit teakhouten wandpaneel in elk interieur. Houtstrips Baja – per los paneel deze houtstrips zijn voor gemonteerd op houten wandpanelen van ca. 80×16 cm met een maximale diepte van 2,5 cm. De latten zijn 1,5 cm breed en er zitten 6 rijen op één paneel. Onze Baja teakhouten wandstrip wordt door iedereen enthousiast ontvangen. Daarom hebben wij deze uitgeroepen tot onze bestseller van het jaar. Zoals u in de fotogalerij kunt zien worden houtstrips in allerlei ruimtes gebruikt. Zowel in een woning, winkel, kantoor of restaurant komen de houtstrips van Woodindustries goed tot hun recht en brengen leven in het interieur.

De Baja houtstrip kost 9,99 per paneel. Voor als u extra panelen nodig heeft naast uw bestelling per doos. Of als u maar een 0,5 m2 nodig heeft.
Vandaag besteld is binnen 5 dagen in huis. Vraag naar de exacte levertijd! Wij verzenden gratis. Let op: terugsturen is voor eigen rekening.

Om de panelen goed te monteren adviseren wij het gebruik van Premtec Montage kit voor het plaatsen tegen de muur van de houten achterwand en constructielijm voor het plaatsen van de houtstrips op deze achterwand. Deze kunt u bijbestellen voor 13.95 per tube. Per tube kunt u ongeveer 4 m2 monteren. De bestelde tubes worden gratis mee verzonden.

Gewicht 1 kg

Volg ons op de socials

✅ Houtstrips Baja
✅ 6 rijen op 1 paneel
✅ Gratis bezorging
✅ Snelle levering 
✅ Showroom 3000 m² 4 verdiepingen
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen

 9,99 incl. BTW

SKU Houtstrips Baja - per los paneel Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting