Houtstrips Big Ben Grand Canyon

Houhoutstrips Big Ben Grand Canyon

NIEUW! Houtstrips Big Ben Grand Canyon

Ontdek de nieuwste aanwinst in ons assortiment: de adembenemende Houtstrips Big Ben Grand Canyon! Deze wandpanelen hebben een unieke uitstraling dankzij de bijzondere houten latten die erop zijn verwerkt. Gemaakt van prachtig teakhout met een warme kleur, voegen deze Houtstrips een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan uw interieur en creëren ze een robuuste ambiance.

De rijke roodbruine kleur van de Houtstrips maakt ze zeer veelzijdig en geschikt voor diverse ruimtes, of het nu uw huis, kantoor, restaurant of hotel is. Met hun natuurlijke charme en karakteristieke uiterlijk, voegen deze wandpanelen een vleugje elegantie en rustieke warmte toe aan elke omgeving.

De Houtstrips zijn verkrijgbaar in latten van 7,5 cm breed, geplaatst in 2 rijen op een wandpaneel van ongeveer 80×15,5 cm, met een maximale diepte van 2,5 cm. Voor uw gemak kunnen we de Houtstrips ook voor u plaatsen. Als u geïnteresseerd bent, kunt u via e-mail de tarieven opvragen voor het professioneel aanbrengen van deze prachtige wandbekleding. Mocht u echter zelf aan de slag willen gaan, dan voorzien we u graag van een uitgebreide gebruiksaanwijzing.

De prijs voor een doos Houtstrips bedraagt slechts 119,95 euro, inclusief BTW. In één doos vindt u ongeveer 0,9 vierkante meter aan wandpanelen. We adviseren altijd om 10% extra te bestellen vanwege zaagverlies en de inhoud van de doos. Bestellingen worden binnen 5 dagen bezorgd, maar voor de exacte levertijd kunt u altijd bij ons informeren. En goed nieuws voor onze klanten binnen Nederland: we verzenden de Houtstrips geheel kosteloos! Let er wel op dat retourzendingen voor eigen rekening zijn.

Monteren van de panelen

Om ervoor te zorgen dat u de Houtstrips Big Ben Grand Canyon stevig en duurzaam monteert, raden we het gebruik aan van onze Premtec Montage kit voor het bevestigen van de houten achterwand aan de muur en constructielijm voor het plaatsen van de Houtstrips op deze achterwand. U kunt deze benodigdheden eenvoudig bijbestellen voor slechts 13,95 euro per tube. Met één tube kunt u ongeveer 4 vierkante meter aan Houtstrips monteren, en we sturen de bestelde tubes kosteloos met uw bestelling mee.

Last but not least, door de aanschaf van deze prachtige Houtstrips Big Ben Grand Canyon dragen we samen bij aan een circulaire economie. Het hergebruik van materialen en de duurzaamheid van onze producten staan centraal in ons bedrijf. Kies voor een milieubewuste en stijlvolle wandbekleding met onze Houtstrips en draag uw steentje bij aan een groenere toekomst!

Gewicht 1 kg

Volg ons op de socials

✅ Big Ben Grand Canyon
✅ Latten van 7,5 cm breed
✅ Snelle levering en service
✅ Gratis bezorgen
✅ Showroom 4 verdiepingen
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen

 119,95 incl. BTW

SKU Houtstrips Big Ben Grand Canyon Categorieën , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!