Houtstrips Big Ben Snowflake

Houtstrips Big Ben Snowflake

Houtstrips Big Ben Snowflake

Deze Houtstrips Big Ben Snowflake hebben een mooie en vintage uitstraling, de houten latten die verwerkt zijn op deze wandpanelen zijn net even anders! Mooie stukken teakhout met een vintage waas over de latten. Deze vorm van wandbekleding geven uw interieur een robuuste uitstraling. Door het gebruik van de grijsgroene kleur kan deze houtstrip heel goed gebruikt worden in tal van ruimtes, zowel in uw woning, kantoor, restaurant, hotel etc. De wandbekleding bestaat uit latten van 7,5 cm breed – 2 rijen en een wandpaneel van circa 80×15,5 cm, maximaal 2,5 cm diep. Wij kunnen desgewenst de houtstrips voor u plaatsen, vraag via email naar de tarieven voor het plaatsen van deze wandbekleding! Indien u zelf de wandbekleding wilt aanbrengen, krijgt u van ons een uitgebreide gebruiksaanwijzing.

De Houtstrips Big Ben Snowflake kost 119.95 per doos. Prijzen zijn inclusief BTW. In een doos zit circa 0.9 vierkante meter. Wij geven het advies altijd 10% meer te bestellen vanwege zaagverlies en inhoud doos. Vandaag besteld is binnen 5 dagen in huis. Vraag naar de exacte levertijd!  Wij verzenden gratis binnen Nederland. Let op: terugsturen is voor eigen rekening.

Deze Houtstrips Big Ben Snowflake hebben een mooie en vintage uitstraling, de houten latten die verwerkt zijn op deze wandpanelen zijn net even anders! Mooie stukken teakhout met een vintage waas over de latten.

Om de panelen goed te monteren adviseren wij het gebruik van Premtec Montage kit voor het plaatsen tegen de muur van de houten achterwand en constructielijm voor het plaatsen van de houtstrips op deze achterwand. Deze kunt u bijbestellen voor 13.95 per tube. Per tube kunt u ongeveer 4 m2 monteren. De bestelde tubes worden gratis mee verzonden.

Gewicht 1 kg

Volg ons op de socials

✅ Big Ben Snowflake
✅ Vintage uitstraling
✅ Snelle levering
✅ Gratis bezorgen
✅ Showroom 4 verdiepingen
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen

 119,95 incl. BTW

SKU Houtstrips Big Ben Snowflake Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat