Houtstrips History XL – Exotic

Houtstrips History XL – Exotix

Houtstrips History XL Exotic – geeft uw wand of een gedeelte van uw wand een mooie diepte. Door het kleurgebruik geeft het uw interieur een warme en robuuste sfeer. De houten latten die verwerkt zijn op deze wandpanelen zijn van spinthout van de teakboom – de buitenkant van de boom en dat is net even anders! Mooie stukken teakhout met verschillende maten en dieptes zijn net iets grover dan bijvoorbeeld de Baja of de Sense. Verder is deze houtstrip overal goed te gebruiken – ook als toepassing voor de horeca, kantoor of hotel. De 3D wandpanelen zijn 80×16 cm en maximaal 2,5 cm diep. Net als de History is deze uitvoering mooi en warm van kleur – alleen heeft de Exotic een iets donkere uitstraling dan de gewone History XL. Dat is goed te zien op foto 3.

Wij kunnen desgewenst de houtstrips voor u plaatsen, vraag via email naar de tarieven voor het plaatsen van deze wandbekleding! Indien u zelf de wandbekleding wilt aanbrengen, krijgt u van ons een uitgebreide gebruiksaanwijzing.

De wandbekleding History XL Exotic kost 99.95 per doos.

In een doos zit 0.9 vierkante meter. Wij geven het advies altijd 10% meer te bestellen vanwege zaagverlies en inhoud doos. Wij leveren vanaf 1 wandpaneel of als extra bestelling bij het aantal doosjes (als u bijvoorbeeld 4,5 m2 wilt bestellen). U kunt dan het beste ons een email sturen met de extra hoeveelheid panelen die u wilt hebben, en de hele dozen via de webshop. Vandaag besteld is binnen 5 dagen in huis. Vraag naar de exacte levertijd!
Prijzen zijn inclusief BTW en wij verzenden gratis. Let op: terugsturen is voor eigen rekening.

Om de panelen goed te monteren adviseren wij het gebruik van Premtec Montage kit voor het plaatsen tegen de muur van de houten achterwand en constructielijm voor het plaatsen van de houtstrips op deze achterwand. Deze kunt u bijbestellen voor 13.95 per tube. Per tube kunt u ongeveer 4 m2 monteren. De bestelde tubes worden gratis mee verzonden.

Gewicht 1 kg

Volg ons op de socials

✅ Spinthout van een teakboom
✅ 80 x 16 cm
✅ Snelle levering
✅ Service en garantie
✅ 3000 m² showroom
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen

 

 99,95 incl. BTW

SKU Houtstrips History XL - Exotic Categorieën , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!