Houtstrips History XL Grand Canyon

NIEUW! Houtstrips History XL Grand Canyon

De Houtstrips History Grand Canyon XL  hebben een mooie, warme uitstraling. Hierdoor krijgt uw huis nieuw leven ingeblazen.  De houten latten die verwerkt zijn op deze wandpanelen zijn net even anders door de mooie stukken teakhout in een prachtige roodbruine kleur. Deze vorm van wandbekleding geven uw interieur een robuuste uitstraling. Door het gebruik van de roodbruine kleur kan deze houtstrip heel goed gebruikt worden in tal van ruimtes, zowel in uw woning, kantoor, restaurant, hotel etc.

De wandbekleding bestaat uit latjes van 3 cm breed – 4 rijen en een wandpaneel van circa 80×15,5 cm, maximaal 2,5 cm diep. Wij kunnen desgewenst de houtstrips voor u plaatsen, vraag via email naar de tarieven voor het plaatsen van deze wandbekleding! Indien u zelf de wandbekleding wilt aanbrengen, krijgt u van ons een uitgebreide gebruiksaanwijzing.

De Houtstrips History XL Grand Canyon kost 109.95 per doos. prijzen zijn inclusief BTW. In een doos zit circa 0.9 vierkante meter, wij geven het advies altijd 10% meer te bestellen vanwege zaagverlies en inhoud doos. Vandaag besteld is binnen 5 dagen in huis, vraag naar de exacte levertijd!  Wij verzenden gratis binnen Nederland. Let op: terugsturen is voor eigen rekening.

Om de wandbekleding goed te monteren adviseren wij het gebruik van Premtec Montage kit voor het plaatsen tegen de muur van de houten achterwand en constructielijm voor het plaatsen van de houtstrips op deze achterwand. Deze kunt u bijbestellen voor 13.95 per tube. Per tube kunt u ongeveer 4 m2 monteren. De bestelde tubes worden gratis mee verzonden.

U kunt de tube hier bestellen. 

Volg onze socials: FacebookInstagram, Pinterest. 

Gewicht 1 kg

Volg ons op de socials

 109,95 incl. BTW

SKU WI-020-0131 Category
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!