Houtstrips Mozaïk

Houtstrips Mozaïk

Houtstrips Mozaïk – Het nieuwste design in de serie houten wandbekleding is de stoere robuuste en industriële houten teakwall – de mozaïek.

De Houtstrips Mozaïk heeft een zeer mooie levendige uitstraling en maakt een wand tot een mooi geheel. Met het uiterlijk van Barnwood, wrakhout en een natural feeling past de mozaïek houten teakwall in elk interieur. Door zijn unieke karakter is de mozaïektegel mooi te plaatsten in een modern maar ook in een stoer landelijk interieur en zoals onze klanten gewend zijn met de hoogste kwaliteit en exclusiviteit. De mozaïek panelen zijn gemaakt van teakhout zoals onze andere houtstrips. De houten wandpanelen klikken mooi in elkaar en daardoor ontstaat er altijd een mooi geheel. De panelen zijn circa 80×15 cm en circa 2 cm diep. U plakt deze panelen bij voorkeur op een houten achterplaat met een constructielijm, maar ook op elke andere goed hechtende ondergrond met onze speciaal ontwikkelde Premtec lijm. De houten mozaïek panelen zijn exclusief verkrijgbaar bij Woodindustries.

De houtstrips Mozaïk kosten 99.95 per doos inclusief BTW en in een doos zit ca. 0,90 m2. Wij geven het advies altijd 10% meer te bestellen vanwege zaagverlies en inhoud doos. Vandaag besteld is binnen 5 dagen in huis, u kunt via de mail vragen naar de exacte levertijd! Wij verzenden gratis. Neem gerust een kijkje in onze houtstrips shop. Let op: terugsturen is voor eigen rekening.

Om de panelen goed te monteren adviseren wij het gebruik van Premtec Montage kit voor het plaatsen tegen de muur van de houten achterwand en constructielijm voor het plaatsen van de houtstrips op deze achterwand. Deze kunt u bijbestellen voor 13.95 per tube. Per tube kunt u ongeveer 4 m2 monteren. De bestelde tubes worden gratis mee verzonden.

 

Mozaïk

houten wandpanelen in de unieke mozaïektegel, de mozaïek wandpanelen – mozaïek tegels van Woodindustries exclusief bij ons verkrijgbaar en te bestellen met 1 klik in de webshop en gratis bij u thuis gebracht, mozaïektegels van hout, houtstrips mozaïek, mozaïek teakwall van Woodindustries, de wandpanelen voor elke ruimte

Nieuw in ons assortiment, de houtstrip  Mozaïk. Een mooie teakwall bekleding voor elk interieur.

Gewicht 1 kg

Volg ons op de socials

Nieuw in ons assortiment, de houtstrip  Mozaïk. Een mooie teakwall bekleding voor elk interieur.

 

 99,95 incl. BTW

Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting