Houtstrips Sense Half – halve doos van 0,45 m2

Sense houtstrip

Houtstrips Sense Half

– Let op: een extra service van ons. De Houtstrips Sense Half ook wel teakwall is de basis voor een mooi eigentijds maar tijdloos interieur. Nu ook verkrijgbaar in halve dozen, circa 0,45 m2. Voor hele dozen circa 1m2 neem een kijkje in de webshop, deze 3D wandpanelen zijn ook per paneel te verkrijgen.

Sense is een teakhouten wandbekleding die in vrijwel elk interieur een bijzondere aanvulling geeft. Een houten wanddecoratie met een mooie natuurlijke uitstraling. De smalle latjes op uw wand geven een mooi speels effect. Ook deze teakhouten wandbekleding geeft een mooie dieptewerking op uw wand. Deze wandbekleding word geleverd op panelen van ca 80×16 cm en zijn maximaal 2.5 cm diep. De latten zijn 2,5 cm breed en er zitten 6 rijen op één paneel. Door de rustige uitstraling goed te gebruiken in de slaapkamer, kantoor, yogaruimte, badkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos. Als verticale of horizontale strook verwerken op de wand of juist één wand bekleden – beide varianten geven sfeer en een mooie uitstraling.

De Houtstrips Sense Half kosten 29.95 per halve doos inclusief BTW. In een doos zit ca. 0,45 m2, dit als extra service als u bijvoorbeeld 5,5 m2 nodig heeft. Wij geven het advies altijd 10% meer te bestellen vanwege zaagverlies en inhoud doos. Vandaag besteld is binnen 5 dagen in huis. Vraag naar de exacte levertijd! Wij verzenden gratis. Neem een kijkje in onze houtstrips shop. Let op: terugsturen is voor eigen rekening.

Om de panelen goed te monteren adviseren wij het gebruik van Premtec Montage kit voor het plaatsen tegen de muur van de houten achterwand en constructielijm voor het plaatsen van de houtstrips op deze achterwand. Deze kunt u bijbestellen voor 13.95 per tube. Per tube kunt u ongeveer 4 m2 monteren. De bestelde tubes worden gratis mee verzonden.

Gewicht 1 kg

Volg ons op de socials

✅ Basis tijdloos interieur
✅ 3D wandpanelen
✅ Snelle aflevering
✅ Gratis bezorgen
✅ Unieke meubelzaak
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen

 

 29,95 incl. BTW

Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat