Houtstrips Slate

Houtstrips Slate

De houtstrips Slate ook wel teakwall is de basis voor een mooi eigentijds maar tijdloos interieur.

Slate is een teakhouten wandbekleding die in vrijwel elk interieur een bijzondere uitstraling heeft, sowieso heeft een houten wanddecoratie een mooie natuurlijke uitstraling. De smalle latjes op uw wand geven een mooi speels effect. Het juiste aura in huis met de Slate teakwall. Ook deze teakhouten wandbekleding geeft een mooie dieptewerking op uw wand. Deze wandbekleding word geleverd op panelen van circa 80×16 cm en zijn maximaal 2.5 cm diep. De latten zijn 2,5 cm breed en er zitten 8 rijen op één paneel. Door de rustige uitstraling goed te gebruiken in de slaapkamer, kantoor, yogaruimte, badkamer en hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Als verticale of horizontale strook verwerken op de wand of juist één wand bekleden – beide varianten geven sfeer en een mooie uitstraling.

De Slate Houtstrips kosten 79.95 per doos inclusief BTW en in een doos zit ca. 0,90 m2. Wij geven het advies altijd 10% meer te bestellen vanwege zaagverlies en inhoud doos. Vandaag besteld is binnen 5 dagen in huis, u kunt via de mail vragen naar de exacte levertijd! Wij verzenden gratis. Let op: terugsturen is voor eigen rekening.

Om de panelen goed te monteren adviseren wij het gebruik van Premtec Montage kit voor het plaatsen tegen de muur van de houten achterwand en constructielijm voor het plaatsen van de houtstrips op deze achterwand. Deze kunt u bijbestellen voor 13.95 per tube. Per tube kunt u ongeveer 4 m2 monteren. De bestelde tubes worden gratis mee verzonden.

Gewicht 1 kg

Volg ons op de socials

Nieuw in ons assortiment, de houtstrip Slate.

 79,95 incl. BTW

Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!