Houtstrips Trainrail

 79.95 incl. BTW

Nieuw in ons assortiment, de houtstrip Trainrail

 

Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Houtstrips Trainrail – robuuste wandbekleding

De houtstrips Trainrail is nieuw in ons assortiment. De teakhouten wandpanelen met een robuuste uitstraling, geven een bijzonder effect aan uw interieur.

De houtstrips Trainrail is een teakhouten wandbekleding die in vrijwel elk interieur een bijzondere uitstraling heeft. De teaklatten zijn wat breder en korter dan de andere houtstrips varianten, deze geven een rustige en robuuste sfeer in de ruimte waar u het toepast.  De trainrail heeft geen diepte, de wandpanelen en de gebruikte latte hebben allemaal dezelfde diepte.

Deze wandbekleding wordt geleverd op panelen van circa 50×16 cm en zijn maximaal 2 cm diep. De latten zijn 2,5 cm breed en er zitten 5 rijen op één paneel. Door de rustige uitstraling goed te gebruiken in de slaapkamer, kantoor, yogaruimte, badkamer en hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Als verticale of horizontale strook verwerken op de wand of juist één wand bekleden – beide varianten geven sfeer en een mooie uitstraling.

De Houtstrips Trainrail kosten 79.95 per doos inclusief BTW en in een doos zit ca. 0,90 m2. Wij geven het advies altijd 10% meer te bestellen vanwege zaagverlies en inhoud doos. Vandaag besteld is binnen 5 dagen in huis, u kunt via de mail vragen naar de exacte levertijd! Wij verzenden gratis. Let op: terugsturen is voor eigen rekening.

Om de panelen goed te monteren adviseren wij het gebruik van Premtec Montage kit voor het plaatsen tegen de muur van de houten achterwand en constructielijm voor het plaatsen van de houtstrips op deze achterwand. Deze kunt u bijbestellen voor 13.95 per tube. Per tube kunt u ongeveer 4 m2 monteren. De bestelde tubes worden gratis mee verzonden.

Gewicht 1 kg
Scroll naar top

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!