Houtstrips Utopia Green

Houtstrips Utopia Green

Utopia Green, een mooie sloophouten wandtegel met een warme uitstraling. Deze teakhouten wanddecoratie geeft uw interieur een unieke sfeervolle touch. Door het genuanceerde kleurgebruik krijgt uw interieur een rustige maar ook creatieve uitstraling. De ongelijke lengte en diepte van de latjeswand geeft een speels effect aan uw wand, het groen van deze wandtegel versterkt dat effect. Deze houtstrips worden geleverd op een paneel van ca. 80×16 cm en zijn maximaal 2,5 cm diep.

De houtstrips Utopia Green kosten 89,95 per doos, dit is inclusief BTW en verzenden. In een doos zit 0.9 vierkante meter. Wij geven het advies altijd 10% meer te bestellen vanwege zaagverlies en inhoud doos. Vandaag besteld is binnen 5 dagen in huis. Vraag naar de exacte levertijd!
Wij verzenden gratis. Let op: terugsturen is voor eigen rekening.

Om de panelen goed te monteren adviseren wij het gebruik van Premtec Montage kit voor het plaatsen tegen de muur van de houten achterwand en constructielijm voor het plaatsen van de houtstrips op deze achterwand. Deze kunt u bijbestellen voor 13.95 per tube. Per tube kunt u ongeveer 4 m2 monteren. De bestelde tubes worden gratis mee verzonden.

Gewicht 1 kg

Volg ons op de socials

 89,95 incl. BTW

SKU WI-020-0008 Category
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!