Houtstrips Utopia Purple

Houtstrips Utopia Purple

Houtstrips Utopia Purple

Deze Houtstrips Utopia Purple kleurrijke houtstrip/houten wandtegel met een paarse tint erin verwerkt geeft een kleurrijk contrast in uw interieur. Deze wandtegels geven door hun verschil in dikte en lengtes en de kleur een speels effect aan de ruimte waarin u dit verwerkt. Houdt u van kleur maak dan gebruik van deze wandbekleding, door het genuanceerde kleurgebruik komt de dieptewerking van de teakwall 3D-panelen nog beter uit. Deze houten wandpanelen worden geleverd in een compacte doos met een inhoud van 0.9 m2 en op een paneel van ca. 80×16 cm en hebben een diepte van maximaal 2.5 cm.

De Houtstrips Utopia Purple kosten 89,95 per doos. In een doos zit 0.9 vierkante meter. Wij geven het advies altijd 10% meer te bestellen vanwege zaagverlies en inhoud doos.Vandaag besteld is binnen 5 dagen in huis. Vraag naar de exacte levertijd!
Per doos rekenen we 7.95 verzendkosten. Vanaf 7 doosjes verzendkosten 45 euro.  Neem een kijkje in onze houtstrips shop Let op: terugsturen is voor eigen rekening.

Om de panelen goed te monteren adviseren wij het gebruik van Premtec Montage kit voor het plaatsen tegen de muur van de houten achterwand en constructielijm voor het plaatsen van de houtstrips op deze achterwand. Deze kunt u bijbestellen voor 13.95 per tube. Per tube kunt u ongeveer 4 m2 monteren. De bestelde tubes worden gratis mee verzonden.

Gewicht 1 kg

Volg ons op de socials

✅ Utopia purple
✅ 3-D panelen
✅ Hoge kwaliteit
✅ Gratis bezorgen
✅ Unieke showroom
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag 
Breukelen

 89,95 incl. BTW

SKU WI-020-0009 Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat