Houtstrips Vintage Grey

Houtstrips Vintage Grey

Houtstrips Vintage Grey

Houtstrips Vintage Grey is een muurdecoratie met een nieuwe wallcladding bij Woodindustries. Uw wand veranderd in een mooie rustieke houten muur. Omdat deze houtstrips – houten wandpanelen – een grijze tint hebben, past dit wandpaneel in elk modern interieur. Deze houtstrips zijn voor gemonteerd op houten wandpanelen van ca. 80×16 cm met een maximale diepte van 2,5 cm.
De Vintage Grey houtstrips kosten 79,95 per doos.

In een doos zit 0.9 vierkante meter. Wij geven het advies altijd 10% meer te bestellen vanwege zaagverlies en inhoud doos. Vandaag besteld is binnen 5 dagen in huis. Vraag naar de exacte levertijd! Wij verzenden gratis.  Neem in kijkje in onze houtstrip shop. Let op: terugsturen is voor eigen rekening.

Om de panelen goed te monteren adviseren wij het gebruik van Premtec Montage kit voor het plaatsen tegen de muur van de houten achterwand en constructielijm voor het plaatsen van de houtstrips op deze achterwand. Deze kunt u bijbestellen voor 13.95 per tube. Per tube kunt u ongeveer 4 m2 monteren. De bestelde tubes worden gratis mee verzonden.

Gewicht 1 kg

Volg ons op de socials

✅ Unieke houtstrips
✅ Grijze tint
✅ Snelle levering
✅ Gratis bezorging
✅ 3000 m² 4 verdiepingen
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen

 79,95 incl. BTW

SKU WI-020-0032 Category
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!