Ibiza style kruk

Ibiza style kruk

Ibiza style kruk

Deze Ibiza style kruk is een prachtige one of a kind kruk met een stoere Ibiza look. De kruk is gemaakt van jong teak hout. Een kruk is een makkelijke aanvulling in plaats van stoelen als u visite heeft of een verjaardag viert. Een kruk neemt door de maatvoering niet veel plaats in en is gezellig om erbij te zetten. Daarnaast kan de kruk natuurlijk ook gebruikt worden als bijzettafel of als plantentafeltje. Deze kruk maakt een fijne toevoeging aan uw interieur, tuin, terras of buitenliving. Ibiza stijl is al jaren populair en is daardoor ook een blijvertje in ons assortiment. 

Ibiza style kruk – Afmetingen:

Hoogte: 45 cm
Breedte: 30 cm
Diepte: 30 cm

Houten tuinmeubelen zijn vaak gevoelig voor scheuren. Door gevolg van schommelingen van temperatuur en vochtigheid kunnen deze ontstaan. Dit is onvermijdelijk dus uitgesloten voor garantie.

Bijpassende meubels voor bij de Ibiza kruk:
Tuinstoelen
Loungebank
Of natuurlijk bij de stoere Ibiza salontafel

In onze showroom is natuurlijk nog veel meer te vinden, zoals accessoires om uw interieur, tuin of buitenliving een finishing touch te geven.

Tafels op maat

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels. Hout speciaal geselecteerd voor u! Wij maken elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Bij Woodindustries hebben we niet alleen prachtige woonaccessoires, maar ook een unieke stoel die perfect past bij een stoer, robuust en industrieel interieur: de robuuste houten kruk – hoog. Deze kruk wordt met zorg en vakmanschap vervaardigd in onze eigen werkplaats. Als je specifieke wensen hebt, kunnen we zelfs een op maat gemaakte versie van de kruk voor je creëren. Neem gerust contact met ons op via info@woodindustries om jouw verzoeken door te geven.

Volg ons op de socials

✅ Stoere kruk
✅ Jong teak hout
✅ Eyecatcher
✅ Bijpassende accessoire
✅ Unieke woonwinkel 4 verdiepingen
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
Onze prijzen zijn inclusief BTW, aandacht, liefde en vakmanschap

 85,00 incl. BTW

Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting