India Vitrinekast groen-blauw

India Vitrinekast blauw-groen

Specificatie India Vitrinekast blauw-groen:

Nieuw bij Woodindustries: India Vitrinekast groen-blauw. Unieke kastjes in een mooie kleur groen of blauw. Deze schatten komen oorspronkelijk uit India, sommige hebben we gevonden in unieke winkels. De verschillende lagen verf en/of patina geven een mooie en unieke uitstraling. Te gebruiken voor je verzameling of kunstschatten maar ook als apart keukenkastje is dit een leuke aanvulling op je interieur. De mogelijkheden zijn eindeloos van de India Vitrinekast groen-blauw. Mooi in een Ibiza interieur, Bohemian, industrieel of als mooi contrast in een strak interieur.

Woodindustries kenmerkt zich door het aanbieden van aparte en originele items voor in uw interieur thuis. Op kantoor of in een horeca-inrichting komen onze accessoires en meubels ook mooi tot hun recht.

Materiaal: Hout

Afmetingen: 125x42x180

Aanbevolen onderhoud : Schoonmaken met een droge doek

Tafels op maat voor bij India Vitrinekast groen-blauw

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels . Hout speciaal geselecteerd voor u! Wij maken elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Indiase kast – kast van hout – boekenkast – vitrinekast

Volg ons op de socials

✅ Indiase vitrinekast 
✅ Kleur groen-blauw
✅ Afmetingen: 125x42x180
✅ Mooi in een Bohemian chique interieur

 1.250,00 incl. BTW

SKU India Vitrinekast groen-blauw Categorieën , , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat