Industrieel badkamermeubel Concrete

Industrieel badkamermeubel Concrete

Industrieel badkamermeubel Concrete

Nieuw in onze collectie! Dit Badkamermeubel Industrieel Concrete wordt in onze eigen werkplaats gemaakt. Elke maatvoering is mogelijk tot 500 cm lang. Het industriële badkamermeubel bestaat uit een stalen frame van koker 30×30 mm met een wrakhouten plateau op circa 15 cm van de grond. Het totale meubel is ca 77 cm hoog. Dit meubel wordt geleverd met 1 lade. De top maken wij van betonciré en is circa 6 cm dik. Na het smeren van de top werken wij deze af met een 2 componenten PU- lak. De top is dan goed beschermd tegen vlekken van water of vocht. De lade en het plateau maken wij van robuust wrakhout. Dit hout werken wij zorgvuldig af zodat het gehele meubel goed beschermd is tegen vocht in uw badkamer. Het meubel leveren wij met een metalen handvat. Al het staal in dit meubel wordt behandeld met vernis om roesten te voorkomen. De levertijd op dit meubel is ca 4-5 weken. Sneller nodig? Neem dan contact met ons op. 

Industrieel badkamermeubel Concrete beton op maat gemaakt

Het industriële badkamermeubel kunnen wij helemaal op maat maken. Een uniek stoer badkamermeubel is 50 cm diep in de lengte en de uitvoering bent u helemaal vrij. Wilt u 1 of 2 lades of misschien wel drie, houten top of een stoer betonnen top? Wij maken het helemaal naar uw zin. Het robuuste badkamermeubel Industrieel Concrete op de foto is 70 cm breed. 50 cm diep en 78 hoog bovenkant betonnen top. Als optie kunt u kraan en de waskom er bij bestellen dit is een meerprijs van 249.- euro  Het industriële badkamermeubel  bevat een houten lade met een metalen  handgreep.

U kunt langskomen in onze showroom om zelf uw eigen meubel samen te stellen. Naast het wrakhout hebben wij een breed scala aan andere houtsoorten, o.a. eiken, oud gebinten, teak, barnwoodvan deze hotsoorten hebben wij ook wandplanken. Ook de betonnen tops zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Heeft u vragen? U kunt ons dan het beste mailen op woodindustries@hotmail.com

 

Kies uw tafelmaat

40x50cm, 50x50cm, 60x50cm, 70x50cm, 80x50cm, 90x50cm, 100×50 cm, 110×50 cm, 120x50cm

Volg ons op de socials

Stel zelf uw eigen meubel samen
✅ Badkamer helemaal op maat gemaakt
✅ Gemaakt in eigen werkplaats
✅ Uniek materiaal
✅ Hoge kwaliteit
✅ Showroom 3000 m² Woerdense Verlaat

Vanaf:  695,00

SKU WI-020-0503 Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!