Industrieel betonnen salontafel

Industrieel betonnen salontafel

Uniek tv-meubel op maat bij Woodindustries

Een van onze meest recente nieuwe items is deze Industrieel betonnen salontafel. Het meubel heeft een stalen frame, een betonnen top en een reclaimed wood lade en plateau. Het meubel is 39 cm hoog. De lade is ideaal om bijvoorbeeld de afstandbediening of puzzelboekje in te bewaren. 

Het stalen frame werken wij af met een matte vernis. Het staal is dan goed beschermd tegen roesten. De betonnen top is gemaakt met een houten basis. Daar smeren wij een aantal lagen betoncire over heen. Na het drogen wordt het beton gecoat met 2 lagen PU. De PU beschermt het beton tegen kringen en vlekken. Voor het hout gebruiken wij reclaimed wood. Dit is een uniek gebruikt hout wat zeer geleefd is. Door de combinatie van staal, beton en hout is dit een super meubel!

Zelf uw eigen Industrieel betonnen salontafel samenstellen

Heeft u liever een andere kleur beton of een andere houtsoort? Geen probleem. Wij maken dit meubel op maat voor u. In onze showrooms staan onze collega’s voor u klaar om al onze mogelijkheden door te nemen. U kunt ook contact opnemen via de mail of het contactformulier

Ook de hoogte, breedte of lengte zijn op maat te verkrijgen. Dit meubel heeft een levertijd van ca 4-5 weken. 

Kies de maat van uw ovale tafel

80×80 cm, 90×90 cm, 100×100 cm, 125×125 cm

Volg ons op de socials

 

 

✔️ Uw meubel op maat gemaakt

✔️ Aandacht voor de klant

✔️ Spoedlevering mogelijk

✔️ Unieke handgemaakte meubels

Stel zelf samen:

SKU WI-020-5041 Category
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!