Industriële Brexit tafel – Amsterdam

Industriële Brexit tafel - Amsterdam

Unieke tafel op maat

Nieuw bij Woodindustries! Deze robuuste Industriële Brexit tafel – Amsterdam maken wij in onze eigen werkplaats. De tafel is gemaakt van zeldzame Britse Industriële planken. De planken zijn gebruikt op Britse werkplaatsen, hierdoor zijn de planken zeer uniek en nergens anders verkrijgbaar. De planken kenmerken zich door de breedte en worden zorgvuldig geselecteerd alvorens de tafel gemaakt word. De kopse kanten van de tafel hebben nog het industriële ijzer, dat geeft de tafel karakter. Deze robuuste tafel is een unieke aanvulling op uw interieur. Het blad is 5 cm dik. 

De robuuste planken schuren wij en werken we netjes af. De tafel is dan goed beschermd tegen vlekken en rode wijn. De tafel wordt geleverd met een houten eiken smalle u-poot van 71 cm hoog. Het onderstel werken wij af met een blanke vernis laag. Deze Industriële Brexit tafel – Amsterdam heeft , net als onze andere op maat gemaakte tafels, een levertijd van ca 4 weken. 

Onderstellen voor de Industriële Brexit tafel – Amsterdam

Wilt u een andere metalen of houten onderstel onder dit stoere blad? Kijk dan hieronder voor een paar suggesties of kijk verder in onze webshop. De keuze is bij ons oneindig omdat we alles zelf in eigen werkplaats maken. Onze meubelmakers en metaalbewerkers gaan geen uitdaging uit de weg. Voor meer beleving kunt u altijd langskomen in een van onze showrooms. Wij hebben een showroom in Cuijk en in Groot-Ammers, dus altijd wel 1 in de buurt voor het uitzoeken van uw op maat gemaakte tafel.

Een greep uit de collectie tafelpoten

Maatwerk bij Woodindustries

Wij maken 100% maatwerk in eigen werkplaats door onze meubelmakers met liefde voor het vak. Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze eiken tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Kies uw tafelmaat

150x90cm, 160x90cm, 170x90cm, 180x90cm, 190x90cm, 200x90cm, 210x90cm, 220x90cm, 230x90cm, 240x90cm, 250x90cm, 260x90cm, 270x90cm, 280x90cm, 290x90cm, 300x90cm, 350x90cm, 400x90cm

Kies uw onderstel

Single Eiffeltower, Smalle u-poot, T-poot, The crux, U-Poot

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Brexit tafel
✅ Britse industriële planken
✅ Gemaakt in onze eigen werkplaats

✅ Uniek hout
✅ Maatwerk
✅ Spoedlevering mogelijk
Onze prijzen zijn inclusief BTW – liefde, aandacht en vakmanschap

Stel zelf samen:

SKU Industriële Brexit tafel - Amsterdam Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat