Beton tafels

Beton tafels, voor een robuuste en industriële uitstraling

Beton tafels zijn de laatste tijd erg populair. Ze zijn niet alleen tijdloos en duurzaam, ze hebben bovendien een natuurlijke en industriële uitstraling. Daardoor passen beton tafels in elk interieur. Bij Woodindustries maken we betontafels op maat, van elegante bijzettafel tot robuuste vergadertafels. We hebben beton tafels in standaardmaten, maar desgewenst kunnen we ook beton tafels maken naar uw eigen ontwerp. En wilt u meer meubelelementen van beton? Ook dat kan. Lees op onze website onder het sub betontafel  over de mogelijkheden voor beton tafels of neem een kijkje in onze online showroom voor inspiratie. Wij ontvangen u ook graag in onze showroom in Groot-Ammers.

Onze betontafels worden met de hand en op maat vervaardigd. Onze beton cire tafels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Vraag naar de mogelijkheden met onze betontafels.

Scroll naar top

CASHBACK ACTIE

Heeft u het afgelopen jaar of koopt u dit jaar een tafel bij ons? Dan maakt u kans om het volledige aankoop bedrag terug te winnen.

Het enige wat u hoeft te doen is een leuke recensie schrijven op Google met een originele foto… Actie loopt tot 31 December 2019

Op 7 januari maken wij
de winnaar bekend!