Industriële kruk hout staal

Industriële kruk hout staal

Product omschrijving 

De Industriële kruk hout staal is een prachtige one of a kind kruk met verstelbare zitting. De kruk is gemaakt van hout en staal en met een draai- en verstelbare zitting. Een kruk is een makkelijke aanvulling in plaats van stoelen als u visite heeft of een verjaardag viert. Een kruk neemt door de maatvoering niet veel plaats in en is gezellig om erbij te zetten. Daarnaast kan de kruk natuurlijk ook gebruikt worden als bijzettafel of als plantentafeltje. De kruk van de afbeelding heeft een diameter van 30 cm. Heeft door zijn verstelbare zitting de mogelijkheid om op goede hoogte te kunnen zitten aan de eettafel of aan een lagere bartafel. Dit maak de industriële kruk een fijne toevoeging aan uw interieur.

De circa maten van de robuuste kruk hout staal zijn:

Zithoogte: 48 tot 75 cm

Breedte/lengte: 30 cm

Tafels op maat voor bij de Industriële kruk hout staal

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels . Hout speciaal geselecteerd voor u! Wij maken elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

 

Volg ons op de socials

✅ Robuuste kruk
✅ Hout en staal
✅ Ruime keuze
✅ Hoogte 48 tot 75 cm
✅ Unieke woonwinkel 4 verdiepingen
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
Onze prijzen zijn inclusief BTW, aandacht, liefde en vakmanschap

 149,00 incl. BTW

SKU Industriële kruk hout staal Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat