Industriële ladekast metaal

Industriële ladekast metaal

Industriële ladekast metaal

Industriële ladekast metaal is een van onze nieuwe aanwinsten. Met de stalen ladekast geeft uw uw kantoor, werkplek thuis, woonkamer of keuken een vintage-retro look.  Deze prachtige kast bestaat uit een groen frame, met allemaal dezelfde laatjes in een mooi strak design en het is een uniek exemplaar. Deze ladekast van staal heeft een industriële look en feel en zorgt ervoor dat deze kast een opvallende verschijning in jouw interieur is.  Op de foto ziet u deze kast met een afmeting van 195x115x42cm. Vul deze kast met uw mooiste aanwinsten. Ideaal om mooi papier in te bewaren of een mooie verzameling. Op een leuke en stoere manier je mooiste items showen! Opbergen is nog nooit zo leuk geweest! Een product uit eigen werkplaats, ambachtelijk gemaakt

Industriële ladekast metaal

Met aankoop van deze kast zorgt u ervoor dat we circulair kunnen blijven werken en wonen. Hergebruik staat bij ons in een hoog vaandel. De ladekast geeft een vintage-retro look aan uw werkkamer of woonkamer. Naast deze kasten maken we ook tafels en tv-meubels. Neem een kijkje op onze site om diverse meubels te combineren.

Specificaties:

Kleur: zwart/naturel

Materiaal: staal

Afmetingen: 195x115x42cm

industriële kast – kast van metaal – ladekast – kast van staal

Volg ons op de socials

✅ Stoere ladekast van staal
✅ Uniek item
✅ Circulair
✅ Hoge kwaliteit
✅ Showroom 3000 m2 4 verdiepingen
✅ 5 minuten vanaf de A2
Onze prijzen zijn inclusief BTW, aandacht, liefde en vakmanschap

 1.250,00 incl. BTW

SKU Industriële ladekast metaal Categorieën , , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat