Industriële lamp De Hef

Industriële lamp De Hef – bij Woodindustries

Bij onze prachtige industriële tafels hebben we nu nieuwe items toegevoegd. Onze zelfgemaakte lampenserie. Gemaakt van oude industriële materialen gecombineerd met de prachtige gloeilampen van tegenwoordig. Zo ook de industriële lamp De Hef.

De Hef is zo’n uniek exemplaar die nergens anders te koop is. Handgemaakt door onze eigen mensen met mooi oud hout, een oude waterpomp met als uniek detail een brandkraan. Hij geeft een industriële sfeer maar zal in verschillende interieurstijlen passen. Leuk te gebruiken als bureaulamp/tafellamp. De lamp is klaar voor gebruik.

Accessoires bij Woodindustries 

Woodindustries voor stoer robuust industrieel wonen. Bekijk onze woonaccessoires met unieke uitstraling en vaak maar 1 of in beperkte oplage verkrijgbaar. Unieke woonaccessoires die je niet overal ziet.

Mooie oude lampen, vintage golfplaten, unieke items die een ruimte karakter te geven of een mooi contrast met een strak interieur. Wij verkopen mooi oud hout voor wand of vloer.

De imperfectie in onze woonaccessoires geven een mooi industrieel uiterlijk, waar je het leven in terugziet.  Niet alleen een mooi karakter maar ook nog eens goed voor het milieu doordat we hergebruiken en recyclen.

Robuust stoer industrieel wonen doe je met de woonaccessoires van Woodindustries, of het nu gaat om unieke lampen of metalen letters , oliedrums die tot een mooie object zijn gemaakt of een uniek stoeltje, alles dat draait om stoer industrieel wonen vindt u bij Woodindustries!

Breng sfeer in uw huis met de unieke accessoires van Woodindustries!

Volg ons op de socials

Industriële lamp De Hef – mooie unieke handgemaakte hand met diverse oude materialen!

 

 395,00 incl. BTW

SKU WI-020-0476 Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting