Industriële loftdeur wrakhout

Op maat gemaakte loftdeur van wrakhout

Industriële loftdeur wrakhout

Nieuw in ons assortiment, de industriële loftdeur wrakhout! Wij maken naast tafels, meubels en wandbekleding ook deuren op maat.

De schuifdeur wrakhout is een uniek item dat een prachtige toevoeging is aan uw woning. De deur wordt vervaardigd uit eerder gebruikt hout, waardoor het een schitterend doorleefd uiterlijk krijgt. In combinatie met het stalen deurbeslag straalt de deur een industriële sfeer uit. Het is werkelijk een eyecatcher in elke ruimte!

Voor de industriële loftdeur wrakhout kunt u een ophangsysteem met softclose-systeem bestellen, dat apart verkrijgbaar is. Dankzij het softclose-systeem glijdt de deur soepel over de meegeleverde rails. Op de foto is het wrakhout horizontaal aangebracht, maar indien gewenst kan dit ook verticaal worden gedaan. We maken de deuren volledig op maat, geheel naar uw wensen. Ons railsysteem is verkrijgbaar in lengtes tot wel 6 meter.

Specificaties industriële loftdeur wrakhout

De specificaties van de loftdeur zijn als volgt: de deur wordt vervaardigd uit oud en doorleefd wrakhout. Wat betreft afmetingen kunt u de deur in elke gewenste maat bestellen. Zoals afgebeeld, wordt de deur geleverd met een zwart stalen frame. De prijs van de deur is op aanvraag. Wanneer u ons per e-mail uw gewenste maten doorgeeft, kunnen we een mooie prijs voor u maken.

Het deurbeslag is exclusief en kan apart worden bijbesteld. Een ophangsysteem met rail tot 200 cm, inclusief softclose-systeem, kost 225 euro. Dit beslag zorgt voor een stabiele en praktische bevestiging van de deur, terwijl het tevens bijdraagt aan de industriële uitstraling ervan.

Met de industriële loftdeur wrakhout voegt u niet alleen een uniek en stijlvol element toe aan uw interieur, maar ook een vleugje duurzaamheid. Het hergebruikte hout draagt bij aan een meer circulaire economie en het creëren van een unieke sfeer in uw woning. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen.

 

 

 

 

Volg ons op de socials

SKU WI-020-0459 Categorieën , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat