Industriële rechthoekige teak tafel – Zwolle

Industriële rechthoekige teak tafel - Zwolle

Unieke tafel op maat

Deze unieke tafel wordt gemaakt van suar hout. Onze vakmannen maken deze tafel in onze werkplaats. De  Industriële rechthoekige teak tafel – Zwolle is een van de nieuwste modellen van Woodindustries. De tafel maken wij met brede suar planken, door het gevlamde hout is de tafel echt een eyecatcher. Het blad is 6 cm dik en is bij deze tafel verjongd. De tafel werken wij zorgvuldig af met vernis. Na de afwerking behoud de tafel zijn natuurlijke uitstraling maar is wel beschermd tegen invloeden van buitenaf. De tafel leveren wij met een stalen onderstel. Dit onderstel wordt afgewerkt bij de keuze naturel om roesten tegen te gaan. De levertijd is ca 4 weken. Uw droomtafel sneller nodig? Neem dan contact met ons op. 

Eventuele onderstellen voor de Industriële rechthoekige teak tafel – Zwolle

Wilt u een andere metalen of houten onderstel onder dit stoere blad? Kijk dan hieronder voor een paar suggesties of kijk verder in onze webshop. De keuze is bij ons oneindig omdat we alles zelf in eigen werkplaats maken. Onze meubelmakers en metaalbewerkers gaan geen uitdaging uit de weg. Voor meer beleving kunt u altijd langskomen in een van onze showrooms. Wij hebben een showroom in Cuijk, Woerdense verlaat en in Groot-Ammers, dus altijd wel 1 in de buurt voor het uitzoeken van uw op maat gemaakte tafel.

Een greep uit de collectie

[ngg src=”galleries” ids=”4″ display=”thumbnail”] 

Tafels op maat

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels. Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze eiken tafels met garantie. Vanaf de bron wordt het hout nauwkeurig in de gaten gehouden, hierdoor kunnen wij al onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten.  Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte. 

Volg onze socials: Facebook,  InstagramPinterest. 

Kies uw tafelmaat

140×85, 160×85, 180×85, 200×85, 220×100, 240×100, 260×100, 280×100, 300x90cm, 300×100, 400×100, 500×100

Kies uw onderstel

De Riek, Single Eiffeltower, T-poot, The crux, Triangel

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✔️ Spoedlevering mogelijk

✔️Op maat gemaakt

✔️Ruime keuze

✔️Aandacht voor de klant

Stel zelf samen:

SKU WI-020-0908 Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting