Industriële reclaimed wood ovale tafel

Industriële reclaimed wood ovale tafel

Industriële reclaimed wood ovale tafel 

Na ontvangst van uw bestelling gaan wij aan de slag met uw Industriële reclaimed wood ovale tafel. Het hout ligt helemaal gedroogd klaar in onze eigen werkplaats. Deze tafel gemaakt van oud gebinten hout, maken wij eerst op maat en daarna werken wij uw tafel zorgvuldig af. De tafel werken wij af met een 2 componenten laag, deze beschermt de tafel.  De tafel wordt geleverd met een onderstel naar keuze. Het onderstel is 71 cm hoog. Wij leveren onze onderstellen in zwart, wit of naturel. De naturel geleverde poot is wel inclusief een afwerking om roesten tegen te gaan. Het blad is 5 cm dik. Deze Industriële robuuste ovale tafel is een tafel die past in ieder interieur.  Staat uw maat of afwerking niet op de website? Neem dan contact met ons op. 

Onze industriële robuuste ovale tafel is geschikt als eetkamertafel maar zeker ook als vergadertafel of stamtafel. Deze tafel van oud geleefde grenen planken kenmerkt zich door zijn unieke industriële karakter. Een echte tafel om verhalen aan te delen en discussies aan te voeren. Deze mooie geleefde tafel is één van onze bestsellers. Door zijn mooie vorm geeft de robuuste tafel een warme sfeer in de ruimte waar u deze tafel plaatst. 

Keuze in onderstellen voor de Industriële reclaimed wood ovale tafel

Elke gewenste maat is leverbaar. Wij zijn niet alleen specialist in het maken van tafelbladen maar ook in het ontwerpen en produceren van de tafelpoten. Daarin heeft u als klant dus een flexibele keuze. Wij kunnen deze tafelpoten voor u op maat en op kleur maken. Kortom bent u op zoek naar een mooi ovaal eiken tafelblad dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij maken tafelbladen tot 10 meter lang en 5 meter breed. Voor een ovale tafel zijn de triangelsmalle u-poot , de towerspinpootmidtowermidden triangel en de eiffeltower uitermate geschikt. Uiteraard kunt u zelf uw eigen tafel samenstellen.

Een greep uit onze collectie tafelpoten.

Maatwerk bij Woodindustries

Wij maken 100% maatwerk in eigen werkplaats door onze meubelmakers met liefde voor het vak. Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren deze eiken tafel met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Voor vragen kunt u ons altijd mailen op woodindustries@hotmail.com.

Wij leveren onze tafels door heel Nederland en België.

Kies de maat van uw ovale tafel

300x140cm, 160x90cm, 180x90cm, 200x100cm, 220x110cm, 240x120cm, 260x130cm, 280x140cm, 300x150cm, 325x150cm, 350x150cm, 400x150cm, 500x150cm, Andere maten op aanvraag

Kies uw tafel afwerking

Mat, Ultra Mat, Vernis

Kies uw onderstel

Houten spinpoot, Midden triangel, Midtower, Spinpoot, The bridge

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

Geleverd met midden onderstel  
✅ Mooie unieke robuuste planken
✅ Gratis bezorgd in de Benelux
✅ Totale hoogte tafel is ca 77 cm
✅ Showroom 3000 m2 4 verdiepingen
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
Wij maken de tafels op maat. Iedere maatvoering is mogelijk. 

Stel zelf samen:

SKU Industriële reclaimed wood ovale tafel Categorieën , , , , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat