Industriële robuuste ovale tafel 400x170cm

ovale robuuste tafel 400x170

Industriële robuuste ovale tafel 400x170cm

Onze industriële robuuste ovale tafel 400x170cm is geschikt als eetkamertafel maar zeker ook als vergadertafel of stamtafel. Deze tafel van oud geleefde grenen planken kenmerkt zich door zijn unieke industriële karakter. Een echte tafel om verhalen aan te delen en discussies aan te voeren. Deze industriële robuuste ovale tafel  is één van onze bestsellers. Door zijn mooie vorm geeft de robuuste tafel een warme sfeer in de ruimte waar u deze tafel plaatst. De stoere industriële tafel kunt u goed gebruiken om aan te werken en te vergaderen.

Of je nu vergadert met 4, 6, 8, 16 of 24 personen, wij hebben de perfecte vergadertafel voor je.

Keuze onderstel

De industriële robuuste ovale tafel 400x170cm  wordt standaard geleverd met onze metalen triangel desgewenst kan er onder deze tafel ook een metalen kruispoot of onze U-poot geplaatst worden.

Deze tafel wordt zoals u van ons gewend bent in eigen werkplaats vervaardigt en op ambachtelijke wijze gemaakt. Wij maken de tafel speciaal voor u op de gewenste maat en afwerking. De ovale tafel wordt voor een bijdrage van 95 euro bij u thuis gebracht en geïnstalleerd.

Let op :

Wij maken alles op maat en maatwerk kan niet omgeruild of retour gezonden worden. Gelieve hier rekening mee te houden. Onze industriële ovale eettafel is één van de met de hand gemaakte eettafels van Woodindustries.

Deze tafel staat tot een maat van 5 meter in de webshop. Indien u een afwijkende of langere maat wenst,  kom dan langs bij ons in de showroom of stuur een mail naar woodindustries@hotmail.com.

De levertijd van deze tafel is ongeveer 5 weken doordat wij alles op maat maken staat onze ovale tafel niet op voorraad.

 

Oval – industriële robuuste ovale tafel 400x170cm –  reclaimed wood

Volg onze socials: Facebook,  InstagramPinterest.

Kies uw tafelmaat

400x170cm

Kies uw onderstel

Single Eiffeltower, Smalle u-poot, The crux, Triangel, U-Poot

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

Deze grote ovale vergadertafel geeft een mooie warme sfeer in elke vergaderruimte maar is ook een mooie tafel om te gebruiken stamtafel of als eettafel als u met een groot gezin bent of gezellig wilt eten met een groot gezelschap.

 

Een ovale tafel als deze geeft een robuuste sfeer in huis en het is altijd gezellig zitten aan een ovale tafel. Met zijn tweeën kunt u gezellig aan het uiteinde gaan zitten en met een groter gezelschap is het goed toeven! Deze ovale tafel is een prettige vergadertafel. Tijdens een overleg op kantoor kan een ieder elkaar zien en dit maakt een bespreking makkelijk te volgen. Deze tafel van oud gebintenhout heeft een mooie geleefde uitstraling en wordt door onze eigen meubelmakers zelf samengesteld. De robuuste ovale tafel wordt geleverd met onze witte matrixpoot, tafel 400 cm lang en 170 cm breed en circa 77 cm hoog op maat voor u gemaakt kost slechts 3495,00 euro. Wilt u een ander onderstel bij deze robuuste ovale tafel dan kan dat natuurlijk. Wij maken het voor u op maat en ook kunt u de kleur van het onderstel zelf bepalen. Vraag dan een offerte aan via ons contactformulier.

 

Stel zelf samen:

SKU WI-020-0706 Category
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!