Vestigingen & Openingstijden


Woerdense Verlaat:
Amstelkade 2

Speciale Lockdown tijden.
Wij verkopen op ons open terrein.
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 18:00

(5 Minuten vanaf afslag A2 Breukelen voor Woerdenseverlaat)


Groot Ammers:
Voorstraat 24

Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00

(Afslag A27 Meerkerk/Noordeloos of  Afslag A15 Alblasserdam voor Grootammers)

 

Cuijk:
Lange Linde 26A

TIJDELIJK GESLOTEN

(Afslag A73 Cuijk)

T: 06-15356759
Woodindustries@hotmail.com

Tijdens de lockdown 10% korting op elke bestelde tafel in de webshop. Woerdense Verlaat ook elke zondag geopend van 12.00 – 18.00. Grootste tafelshowroom van Nederland. 5 minuten vanaf A 2 afslag Breukelen.

  • Snelle levering
  • Eigen werkplaats
  • Eigen meubelmakers
  • 100% maatwerk
  • Klant is koning
  • Wij zijn pas tevreden als u dat bent
  • Gratis advies van onze adviseurs
  • Ons team en de koffie staan voor u klaar

Industriële robuuste ovale vergadertafel 500x190cm

Wissen
SKU WI-020-0704 Categorieën ,

Deze grote ovale vergadertafel geeft een mooie warme sfeer in elke vergaderruimte maar is ook een mooie tafel om te gebruiken stamtafel of als eettafel als u met een groot gezin bent of gezellig wilt eten met een groot gezelschap.

Een ovale tafel als deze geeft een robuuste sfeer in huis en het is altijd gezellig zitten aan een ovale tafel. Met zijn tweeën kunt u gezellig aan het uiteinde gaan zitten en met een groter gezelschap is het goed toeven! Deze ovale tafel is een prettige vergadertafel. Tijdens een overleg op kantoor kan een ieder elkaar zien en dit maakt een bespreking makkelijk te volgen. Deze tafel van oud gebintenhout heeft een mooie geleefde uitstraling en wordt door onze eigen meubelmakers zelf samengesteld. De robuuste ovale tafel wordt geleverd met onze witte matrixpoot, tafel 500 cm lang en 190 cm breed en circa 77 cm hoog op maat voor u gemaakt kost slechts 4995,00 euro. Wilt u een ander onderstel bij deze robuuste ovale tafel dan kan dat natuurlijk. Wij maken het voor u op maat en ook kunt u de kleur van het onderstel zelf bepalen. Vraag dan een offerte aan via ons contactformulier.

Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Industriële robuuste ovale eettafel 500x190cm

Onze Industriële robuuste ovale eettafel is geschikt als vergadertafel maar zeker ook als eettafel of stamtafel. Deze tafel van oud geleefde grenen planken kenmerkt zich door zijn unieke industriële karakter. Een echte tafel om verhalen aan te delen en discussies aan te voeren. Deze industriële robuuste ovale tafel is één van onze bestsellers. Door zijn mooie vorm geeft de robuuste tafel een warme sfeer in de ruimte waar u deze tafel plaatst. De stoere industriële tafel kunt u goed gebruiken om aan te werken en te vergaderen.

In combinatie met onze metalen matrixpoot in wit, wordt dit unieke design met open armen ontvangen door een breed publiek. U heeft qua onderstel ook nog de keuze uit een X- of U-poot. Zoals u gewend van ons bent wordt ook deze tafel vervaardigt in onze eigen werkplaats, en op ambachtelijke wijze gemaakt. Wij maken de tafel speciaal voor u op de gewenste maat. Staat u maat er niet bij stuur dan een mail naar woodindustries@hotmail.com zodat wij ook uw vergadertafel of eettafel helemaal naar uw wens kunnen maken.

Bestel nu uw robuuste tafel en wij brengen deze desgewenst bij uw thuis en installeren de tafel! Zodat u er gelijk van kan genieten.

Woodindustries voor stoer robuust industrieel wonen. Uw grote XXL vergadertafel op maat gemaakt!

Op al onze producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing

Maatwerk

Ook deze tafel wordt zoals u van ons gewend bent in eigen werkplaats vervaardigt en op ambachtelijke wijze gemaakt. Wij maken de tafel speciaal voor u op de gewenste maat en afwerking. De ovale tafel wordt voor een bijdrage van 95 euro bij u thuis gebracht en geïnstalleerd.

Let op: Wij maken alles op maat en maatwerk kan niet omgeruild of retour gezonden worden. Gelieve hier rekening mee te houden. Onze industriële ovale eettafel is één van de met de hand gemaakte eettafels van Woodindustries.

Wilt u een afwijkende of langere maat kom dan langs bij ons in de showroom of stuur een mail naar woodindustries@hotmail.com.

De levertijd van deze tafel is ongeveer 5 weken. Dit omdat wij geen ovale tafels op voorraad hebben staan, daar wij alles op maat maken.

 

 

Ovale tafel – oval – industriële ovale tafel – robuuste ovale tafel – reclaimed wood

Volg onze socials: Facebook,  InstagramPinterest.

Kies uw tafel afwerking

Mat, Ultra Mat, Vernis

Kies uw onderstel

Eiffeltower, Midtower, Spinpoot, The bridge, v-poot

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Scroll naar top

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!