Industriële ronde oud gebinten tafel – Den Bosch

Industriële ronde oud gebinten tafel - Den Bosch

Industriële ronde oud gebinten tafel – Den Bosch

Deze robuuste Industriële ronde oud gebinten tafel – Den Bosch geeft een mooi contrast in elke woonkamer of kantoor. Met de dubbele kruispoot wordt het een uniek geheel. Door gebruik van het oude gebintenhout waar het leven nog in zit van het jarenlange gebruik, heeft deze tafel een uniek karakter. Met aandacht wordt uw ronde oud gebinten eettafel afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze oud gebinten tafels met een jaar lang garantie op alle productiefouten. Wij kunnen dit doen omdat wij vanaf de bron met het blad en hout bezig zijn. Elke gewenste maat is leverbaar.

Wij zijn niet alleen specialist in het maken van de ronde tafelbladen maar ook in het ontwerpen en maken van de onderstellen. Wij zijn flexibel in de productie van de tafelpoten en ook deze tafelpoten maken wij voor u op maat en kleur.  Kortom bent u op zoek naar een mooi rond oud gebinten tafelblad dan bent u bij ons aan het juiste adres . Wij maken tafelbladen tot 3 meter doorsnede. U kunt kiezen uit onze onderstellen: The Bridge, dubbele kruispoot, middentriangel of de hairpinpoot.

Indien u de tafel wenst te zien kom dan eens langs in Groot-Ammers, dichtbij Gorinchem – Rotterdam en Utrecht. Of in onze nieuwe showroom in Cuijk, nabij Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Den Bosch.

Op al onze producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Volg onze socials: Facebook,  InstagramPinterest.

Kies de diameter van uw ronde tafel

Diameter 100 cm, Diameter 110 cm, Diameter 120 cm, Diameter 130 cm, Diameter 140 cm, Diameter 150 cm, Diameter 160 cm, Diameter 170 cm, Diameter 180 cm, Diameter 190 cm, Diameter 200 cm, Diameter 210 cm, Diameter 220 cm, Diameter 230 cm, Diameter 240 cm, Diameter 250 cm, Diameter 260 cm, Diameter 270 cm, Diameter 280 cm, Diameter 290 cm, Diameter 300 cm

Kies uw tafel afwerking

Mat, Ultra Mat, Vernis

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht de ronde oud gebinten tafels met hout speciaal geselecteerd voor u. De industriële robuuste tafel Den Bosch wordt geleverd met een dubbele kruispoot. Het blad is gemaakt van oud gebintenhout dit geeft een mooi contrast in elke woonkamer of kantoor. Met de dubbele kruispoot van staal en het oude hout wordt het een uniek geheel.

Woodindustries voor uw robuuste oud gebinten ronde tafel!

Stel zelf samen:

SKU WI-020-1815 Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat