Industriële stalen kruk Pepsi

Industriële stalen kruk Pepsi

Bij Woodindustries draait alles om stoer, robuust en industrieel wonen. We zijn trots om onze collectie unieke woonaccessoires aan te bieden, waaronder de industriële stalen kruk Pepsi. Deze kruk is niet alleen praktisch als zitmeubel, maar voegt ook een decoratief element toe aan uw interieur. Hij staat prachtig aan een tafel, maar kan ook dienen als een interessante plek om bijvoorbeeld tijdschriften op te leggen.

Naast de industriële stalen kruk Pepsi, bieden we bij Woodindustries een breed scala aan woonaccessoires die een unieke uitstraling hebben en vaak maar in beperkte oplage verkrijgbaar zijn. We streven ernaar om accessoires aan te bieden die u niet overal zult tegenkomen. Onze collectie omvat onder andere prachtige oude lampen, vintage golfplaten en natuurlijk ons assortiment industriële stalen krukken. Deze items dragen bij aan het creëren van karakter in uw ruimte en kunnen een mooi contrast vormen met een strak interieur.

Unieke accessoires bij woodindustries

Wat onze woonaccessoires echt bijzonder maakt, is de imperfectie die ze bevatten. Deze imperfecties dragen bij aan het industriële uiterlijk en geven onze producten een uniek karakter. Wanneer u naar onze woonaccessoires kijkt, ziet u het leven en de geschiedenis van de materialen waaruit ze zijn gemaakt. Bovendien zijn onze producten niet alleen mooi qua uiterlijk, maar ook goed voor het milieu. We geloven in hergebruik en recyclen, waardoor we onze ecologische voetafdruk verminderen en een positieve bijdrage leveren aan duurzaamheid.

Bij Woodindustries draait alles om robuust, stoer en industrieel wonen. Of u nu op zoek bent naar unieke lampen, metalen letters, objecten gemaakt van oliedrums of een industriële stalen kruk zoals de Pepsi, u vindt het allemaal in onze collectie. We streven ernaar om woonaccessoires aan te bieden die passen bij uw persoonlijke stijl en die uw interieur transformeren in een stoere en industriële omgeving.

Dus als u op zoek bent naar woonaccessoires die uw woning karakter geven en die niet alledaags zijn, nodigen wij u uit om een kijkje te nemen bij Woodindustries. Laat u inspireren door onze unieke collectie en creëer een interieur dat uw persoonlijkheid weerspiegelt. Onze woonaccessoires zijn met liefde gemaakt en we hopen dat ze u net zoveel plezier en voldoening zullen geven als ze ons hebben gegeven tijdens het creëren ervan.

Volg ons op de socials

✅ Industriële stalen kruk Pepsi
✅ Interieur
✅ Unieke producten

 

 79,95 incl. BTW

SKU WI-020-1693-1 Categorieën , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat