Industriële vergadertafel 300×130 – Maastricht

uniek boomstamtafel

Industriële vergadertafel 300×130 cm – Maastricht

Onze industriële vergadertafel -Maastricht van 300×130 is zeer geschikt als vergadertafel maar zeker ook als eetkamertafel of stamtafel. Deze tafel gemaakt van suar planken kenmerkt zich door zijn unieke karakter. Een echte tafel om verhalen aan te delen en discussies aan te voeren. Deze industriële vergadertafel is een van onze nieuwste items! Door zijn mooie vorm geeft de robuuste tafel een warme sfeer in de ruimte waar u deze tafel plaatst. De strakke design tafel kunt u goed gebruiken om aan te werken en te vergaderen. Wij kunnen in deze tafel een inbouw stekkerdoos verwerken, tegen meerprijs, om het werken aan deze prachtige tafel makkelijk te maken.

In combinatie met onze metalen poot ‘The Bridge’ wordt dit unieke design met open armen ontvangen door een breed publiek. Deze Industriële vergadertafel 300×130 cm – Maastricht wordt – zoals u gewend bent van ons, vervaardigd in onze eigen werkplaats en op ambachtelijke wijze gemaakt. Wij maken de tafel speciaal voor u op de gewenste maat. Staat u maat er niet bij stuur dan een mail naar woodindustries@hotmail.com zodat wij ook uw vergadertafel of eettafel helemaal naar uw wens kunnen maken.

Bestel nu uw industriële vergadertafel Maastricht en wij brengen deze desgewenst bij u op kantoor of thuis en installeren de tafel! Zodat u er gelijk van kunt genieten.

Woodindustries voor stoer robuust industrieel wonen. Uw grote XXL vergadertafel op maat gemaakt!

Op al onze producten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing

Kies uw tafel afwerking

Mat, Ultra Mat, Vernis

Kies uw onderstel

Eiffeltower, Midtower, Spinpoot, The bridge, v-poot

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

Deze industriële vergadertafel Maastricht gemaakt van suar planken is 300cm lang en wordt bij Woodindustries gemaakt in eigen werkplaats. De ovale tafel met zijn robuuste uitstraling wordt geleverd met een metalen tafelpoot – the bridge. Ook het onderstel wordt door ons op maat gemaakt. De ovale tafel van hout heeft recht afgezaagde kopse kanten en is voor elke ruimte geschikt. Als grote robuuste vergadertafel, als stoere stamtafel of industriële eettafel.  Wij maken deze tafel op maat dus elke afmeting is mogelijk. Wij kunnen een inbouw stekkerdoos plaatsen tegen een meerprijs indien gewenst.

Woodindustries voor stoer robuust en industrieel wonen.

Stel zelf samen:

SKU WI-020-0952 Categorieën , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!