Industriële vergadertafel – Smood 500×120

Industriële vergadertafel smood 500

Een vergadertafel op maat

Deze stoere industriële vergadertafel Smood 500×120 wordt door Woodindustries in eigen werkplaats vervaardigd. Na uitvoerige selectie van het hout wordt de tafel gemaakt met oud ambacht door onze meubelmakers. Deze oud gebinten planken zijn gezaagd uit oude balken en hebben hierdoor een mooi geleefd karakter. Het blad is 500 cm lang, 120 cm breed en circa 5 cm dik. De tafel is gecombineerd met een stalen kruispoot. Het onderstel is 71 cm hoog en afgewerkt met een blanke vernis laag zodat het industriële metaal goed zichtbaar blijft. In combinatie met een metalen poot wordt uw tafel een echte eye catcher. 

Na het maken van de tafel wordt deze zorgvuldig afgewerkt met 3 lagen matte vernis. De tafel is dan goed bestand tegen kringen en vlekken (een andere afwerking is natuurlijk ook mogelijk). De prijs is gebaseerd op een tafel van 500×120 cm. Wij maken deze tafel tot 10 meter lang en 4 meter breed. Omdat wij maatwerk leveren is iedere maat mogelijk. (de tafel op de foto is 300 x 160). De stoere industriële vergadertafel smood 500 heeft, net als bijna al onze op maat gemaakte tafels , een levertijd van ca 4 weken. Heeft u de tafel sneller nodig? Neem dan contact met ons op. 

Eventuele onderstellen voor de Industriële vergadertafel smood 500 cm

Wilt u een andere metalen of houten onderstel onder dit stoere blad? Kijk dan hieronder voor een paar suggesties of kijk verder in onze webshop. De keuze is bij ons oneindig omdat we alles zelf in eigen werkplaats maken. Onze meubelmakers en metaalbewerkers gaan geen uitdaging uit de weg. Voor meer beleving kunt u altijd langskomen in een van onze showrooms. Wij hebben een showroom in Cuijk en in Groot-Ammers, dus altijd wel 1 in de buurt voor het uitzoeken van uw op maat gemaakte tafel. 

Een greep uit de collectie tafelpoten

 

Tafels op maat

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels. Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze eiken tafels met garantie. Vanaf de bron wordt het hout nauwkeurig in de gaten gehouden, hierdoor kunnen wij al onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten.  Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Kies uw tafel afwerking

Mat, Ultra Mat, Vernis

Kies uw onderstel

Single Eiffeltower, Smalle u-poot, The crux, Triangel, U-Poot

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Zelf uw eigen vergadertafel samenstellen
✅ Snelle levering op locatie. Bezorgen door heel de Benelux
✅ Oer Hollands vakmanschap
✅Op locatie gemonteerd
✅ Ervaring met het inrichten van bedrijfsruimtes 
✅ Service en garantie
Onze prijzen zijn inclusief BTW – liefde, aandacht en vakmanschap

Stel zelf samen:

SKU Industriële vergadertafel - Smood 500x120 Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat