Industry kast alleen frame

Industry kast wrakhout 60 cm

Industry kast alleen frame

Deze kast is een van onze nieuwe aanwinsten. Deze kast is er een met vele mogelijkheden doordat wij deze helemaal op maat en wens van de klant kunnen samenstellen. De Industry is een stoere kast met een industriële en moderne look. Via deze productpagina besteld u alleen het stalen frame. 

Industry kast alleen frame hebben wij ook via een andere productpagina en die bestaat uit een stalen frame en planken van eikenhout. De planken van wagon eikenhout geven de Industry kast zijn industriële look en feel en zorgt ervoor dat deze kast een opvallende verschijning in jouw interieur is.  Op de foto ziet u deze kast met een afmeting van 220x59x39 cm. Vul deze kast met uw mooiste boeken met je favoriete (kook)boeken, leuke kiekjes, keramiek of zet er een mooie plant in. Op een leuke en stoere manier je mooiste items showen! Opbergen is nog nooit zo leuk geweest!

Industry kast alleen frame – soort planken

De planken zijn ook in andere houtsoorten te verkrijgen zoals oud grenen, eiken of teak wagonplanken of teak suar planken. Indien u een andere houtsoort wenst of een andere maatvoering stellen wij voor dat u in onze showroom langskomt om een en ander kort te sluiten zodat wij aan uw wensen kunnen voldoen.

Specificaties:

Kleur: naturel (grijs)

Materiaal: staal

Afmetingen: 220×39

industriële kast – kast van metaal – boekenkast – stalen frame – vitrinekast

Volg ons op de socials

De Industry is een stoere kast met een industriële en moderne look. Een aanwinst voor elk interieur.

 295,00 incl. BTW

SKU Industry kast alleen frame Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting