Industry kast eiken

Industry kast wrakhout 60 cm

Industry kast is een van onze nieuwe aanwinsten. Deze kast is er een met vele mogelijkheden doordat wij deze helemaal op maat en wens van de klant kunnen samenstellen. De Industry is een stoere kast met een industriële en moderne look.

Deze prachtige kast bestaat uit een zwarte stalen frame en planken van eikenhout. Dit geeft de Industry zijn industriële look en feel en zorgt ervoor dat deze kast een opvallende verschijning in jouw interieur is.  Op de foto ziet u deze kast met een afmeting van 220x60x39 cm. Vul deze kast met uw mooiste boeken met je favoriete (kook)boeken, leuke kiekjes, keramiek of zet er een mooie plant in. Op een leuke en stoere manier je mooiste items showen! Opbergen is nog nooit zo leuk geweest!

Industry kast – soort planken

De planken zijn ook in andere houtsoorten te verkrijgen zoals oud grenen, eiken of teak wagonplanken of teak suar planken. Indien u een andere houtsoort wenst of een andere maatvoering stellen wij voor dat u in onze showroom langskomt om een en ander kort te sluiten zodat wij aan uw wensen kunnen voldoen.

Specificaties:

Kleur: zwart/naturel

Materiaal: eikenhout/staal

Afmetingen: 220x60x39

 

 

industriële kast – kast van metaal – boekenkast – stalen frame – vitrinekast

Volg ons op de socials

De Industry is een stoere kast met een industriële en moderne look. Een aanwinst voor elk interieur.

 695,00 incl. BTW

SKU WI-020-0426 Category
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!