Industry kast oudgebinten 200cm

Oud gebinten wandplank 25cm diep

Industry kast oudgebinten 200cm

Industry kast oudgebinten 200cm is een van onze nieuwe aanwinsten. Deze kast is er een met vele mogelijkheden doordat wij deze helemaal op maat en wens van de klant kunnen samenstellen. De Industry is een stoere kast met een industriële en moderne look.

Deze prachtige kast bestaat uit een zwarte stalen frame en planken van oud gebinten 200 cm. Dit geeft de Industry kast oudgebinten 200cm zijn industriële look en feel en zorgt ervoor dat deze kast een opvallende verschijning in jouw interieur is.  Op de foto ziet u deze kast met een afmeting van 220 cm hoog en planken van 200 cm lang. De kast is 39 cm diep. Vul deze kast met uw mooiste boeken met je favoriete (kook)boeken, leuke kiekjes, keramiek of zet er een mooie plant in. Op een leuke en stoere manier je mooiste items showen! Opbergen is nog nooit zo leuk geweest!

Industry kast – soort planken

De planken zijn ook in andere houtsoorten te verkrijgen zoals oud gebinten, eiken, wrakhout of reclaimed wood. Indien u een andere houtsoort wenst of een andere maatvoering stellen wij voor dat u in onze showroom langskomt om een en ander kort te sluiten zodat wij aan uw wensen kunnen voldoen.

Specificaties:

Kleur: zwart/naturel

Materiaal:oud gebinten hout/staal

Afmetingen: 200x220x39

 

 

industriële kast – kast van metaal – boekenkast – stalen frame – vitrinekast

Volg ons op de socials

De Industry kast oud gebinten is een stoere kast met een industriële en moderne look. Een aanwinst voor elk interieur.

 1.790,00 incl. BTW

SKU WI-020-0946 Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!